Bu Hafta Sonu Steam’de Absolver Ücretsiz

Bu Hafta Sonu Steam’de Absolver Ücretsiz

Absolver Ücretsiz

Absolver Ücretsiz

Bu hafta sonu ücretsiz oyuna erişim elde edenler sadece Xbox One sahipleri değil. Steam ve PC’yi çalıştırmak için yeterince donanımı olan herkes, Absolver’ı şu andan itibaren 5 Ağustos’a kadar ücretsiz olarak oynayabilir. Absolver’ın Steam sayfasını ziyaret edin ve başlamak için “Oyunu Oyna” sekmesini tıklayın.

Ayrıca tam sürümü satın almak için ücretsiz sürümü oynayan herkesi teşvik etmek için, şu andan 10 Ağustos’a kadar yarı fiyatına satışa sunuldu: Standart sürümü $15 / £13 ya da $20 / £15 için deluxe sürümü alabilirsiniz. Deluxe sürümü, film müziği ve 52 sayfalık dijital sanat kitabı ile birlikte geliyor.

Absolver, herhangi bir oyun türüne düzgün bir şekilde uymuyor, bu da onu sabitlemeyi zorlaştırıyor. Deste oluşturma oyunlarından, açık dünya RPG’lerinden ve daha fazlasını serbestçe çeken çevrimiçi bir multiplayer savaş oyunu. Adal’ın çökmüş imparatorluğunu dolaşırken, düşmanlarla savaşır ve savaş istatistiklerine koyabileceğiniz yetenek puanları kazanırsınız. Ayrıca bunları kullanan rakipler ile savaşarak yeni hareketleri yavaş yavaş öğrenirsiniz. Oyunda mevcut hareketlerin özelleştirilebilir Combat Deck’inizi oluşturmak için kullanabileceğiniz 180 hamle var. Destenize doğru hareketleri ekleyip kendi yarattığınız kombinasyonları bir araya getirebilirsiniz.

Absolver’ın savaşla ilgili inceliklerini öğrenmede önemli bir meydan okuma var. Bu nadiren de olsa sinir bozucu bir mücadele olabilir. Yenilgi, deneyimin bir parçasıdır. Ama senin ölümün her zaman, bir sonraki savaşta kullanabileceğin yeni bir şey öğretiyor ve Absolver’ın derin, nüanslı dövüşü her zaman bir daha savaşmak için sizi geri çekmenin yollarını bulur.

Eğer derinlik ve özelleştirilebilirlik içeren benzersiz bir mücadele arıyorsanız, Absolver denemek için uygun zaman olabilir.