Bu Hafta Sonu Steam’de Warhammer: Vermintide 2 Ücretsiz

Bu Hafta Sonu Steam’de Warhammer: Vermintide 2 Ücretsiz

Warhammer: Vermintide 2 Ücretsiz

Warhammer: Vermintide 2 Ücretsiz

Henüz deneme şansınız olmadıysa, Steam’de Warhammer: Vermintide 2, bu hafta sonu oynamak için ücretsizdir ve % 50 indirimdedir.

Fatshark’ın Left4Dead-ish co-op birinci şahıs oyunu, ücretsiz bir hafta sonu için yerini aldı. Tüm farklı temel sınıfları denemek, ilerlemeyi ve yağma sistemlerini anlamak ve iyi bir seviyeye gelmek için yeterli bir zaman. Vermintide 2, herhangi bir oyunun en iyi kavgacı mücadelesinden bazılarına sahip ve Warhammer‘ı iyi bileseniz de, bu evrenin gerçekten eğlenceli bir temsili olduğunu ve aynı zamanda da mükemmel orijinalinden çok daha fazla parçalara sahip olduğunu görüyoruz. Bu da çok güzel.

Vermintide 2’nin dövüş ve seviye tasarımı o kadar ateşli bir şekilde eğlencelidir ki, bu da kötü maç ve RPG ilerleyişini bile katlanılabilir yapar. Nisan ayında, oyunun zorlukları düzeltildi ve o zamandan beri oyuncuların oyunu oynamaları daha zevkli hale geldi diyebiliriz.

Bu ücretsiz hafta sonu, bu haftaki Shadows Over Bogenhafen DLC’nin piyasaya çıkmasıyla aynı zamana denk geliyor. Bu oyuna yeni görevler ve kozmetiklerin yanı sıra oyuna iki seviye daha ekleniyor demek.