Bu Hafta Sonu Ücretsiz Steam Oyunları

Bu Hafta Sonu Ücretsiz Steam Oyunları

Ücretsiz Steam Oyunları

Ücretsiz Steam Oyunları

The Elder Scrolls Online ve F1 2017… Bu haftasonu oynamak için bir şeyler arıyorsanız, bazı iyi haberlerimiz var. Steam’in ücretsiz hafta sonu fırsatları başladı. Oyunlar ise; The Elder Scrolls Online ve F1 2017.

ESO‘nun ücretsiz hafta sonu, temel oyunu denemek için size 5 gün verir. Deneme süresi 28 Mart’ta sona erecek. Buna ek olarak, eğer oyunu satın almak isteseniz, normalde 30 dolar olan oyun şu anda 20 dolardan satışa devam ediyor. Temel oyunu ve Morrowind genişlemesini alacaksınız. Yine de, Summerset’i tercih ederseniz; şuan için temel oyun ve her iki genişlemenin olduğu 40 dolarlık versiyonunu almak daha ucuz.

Bu promosyon Zenimax’ın The Elder Scrolls Online için yeni bir genişleme başlattığını duyurdu. Summerset olarak bilinen DLC oyuncuları, sizleri High Elves’in evi olan Summerset Adası’na götürüyor ve oyunu yeni bir hikaye, düzen, beceri katıyor. Eğer temel oyuna sahipseniz size 30 dolara sahip değilseniz 40 dolara mal olur.

Bu arada F1 2017, önümüzdeki 3 gün boyunca, 25 Mart Pazar gününe kadar ücretsiz olarak oynanabilir. F1 serisindeki bu oyun en iyilerinden biridir ve eleştirmenlerden yüksek puanlar almıştır. Ücretsiz hafta sonu bittikten sonra oynamaya devam etmek istiyorsanız şu anda da oyunu ucuza satın da alablirsiniz. Fiyatı 60 dolardan 18 dolara indi.

ESO’yu buradan ve F1 2017’den buradan indirebilirsiniz.

Kaynak: 1