Bu Hafta Switch, PS4, Xbox One ve PC’de Çıkacak En İyi Oyunlar – Mart 4. Hafta

Bu Hafta Switch, PS4, Xbox One ve PC’de Çıkacak En İyi Oyunlar – Mart 4. Hafta

Bu Hafta Çıkacak En İyi Oyunlar

Bu Hafta Çıkacak En İyi Oyunlar

Yeni serilerin ve eski bazı oyunların yeniden piyasaya sürüldüğü bir hafta. Nişancı aksiyonu deneyimiyle Far Cry 5 ve beyzbol şapkası altında saklanan birkaç yeni püf noktası olan MLB The Show 18 var. Bu arada, Injustice 2 Legendary Edition, tüm dövüş oyunlarının DLC’sini tek bir pakette toplarken Outlast 2, Nintendo Switch’e geliyor. Yeni çıkacak oyunlara gelince, Long Gone Days, çok farklı bir mercekle savaşa bakmaktadır.

Far Cry 5

Far Cry 5 — 27 Mart
Platformlar:
PS4, Xbox One, PC

Far Cry 5 Mart ayını bir patlama ile kapatmak istiyor. Nişancı serisinin yeni çakacak oyunu, Amerikan ortabatısındaki ev yapımı bir çatışmanın tipik egzotik yöresini işlemektedir. Silahlı bir tarikattan bütün bir ilçeyi kurtarmak için savaşacaksınız.

MLB The Show 18

MLB The Show 18 — 27 Mart
Platformlar:
PS4

Amerika’nın favori eğlencesinin en son yinelemesi, seri için birkaç değişiklik getiriyor. Karakter özelleştirmesi, vuruşunuzu değiştirmenize izin verse bile, her zamankinden daha derindir. Diamond Dynasty, Franchise Mode ve Show to the Road’ın hepsi de yeni seçeneklerle yenileniyor. Amerikan sporu olan beyzbolu sevenleriniz varsa sevindirici bir haber.

Injustice 2 Legendary Edition

Injustice 2 Legendary Edition — 27 Mart
Platformlar:
PS4, Xbox One, PC

Geçen yıl DC’nin en iyisini oynama şansını kaçırdıysanız, bu oynamal için en iyi zamandır. Legendary Edition, Darkseid, Red Hood ve Teenage Mutant Ninja Turtles gibi daha önce yayınlanmış tüm DLC karakterlerini ve bir grup Premiere Skins’i içeriyor.

Outlast 2

Outlast 2 — 27 Mart
Platformlar:
Switch

Outlast 2 bu hafta Nintendo Switch üzerine geliyor. Bu yüzden geçen sene tüm korkuları kaçırdıysanız, artık hareket halindeyken de dehşete kapılabilirsiniz. Bu sürüm HD Rumble desteği gibi ekstralar içermez, ama bu korkuyu değiştirmiyor tabiki.

Long Gone Days

Long Gone Days — 28 Mart
Platformlar: PC

Long Gone Days göründüğü gibi sadece havalı görünümlü birinci şahıs dönüş temelli savaş oyunu değil, aynı zamanda modern bir askeri RPG. Orduyu terk ettikten sonra, tüm savaşın durdurulması için kişisel göreviniz öncelik kazanır.