Bu Haftaki En İyi 10 Ücretsiz iPhone Oyunu

Bu Haftaki En İyi 10 Ücretsiz iPhone Oyunu

En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

iOS oyunlarının daha da hızlı bir şekilde yayınlandığı bir hafta da Pokemon Go klonu Jurassic World Alive App Store’a ulaştı. Tıpkı Pokemon Go gibi, gerçek dünyayı dolaşıp, oyuncu-vs-oyuncu savaşlarında yakalayabileceğiniz ve kullanabileceğiniz vahşi dinozorlara ilgileneceksiniz. Ama bu sizin için ilginç gelmiyorsa, bir Goosebumps oyunu ve düzgün bir yukarıdan aşağıya atıcı dahil olmak üzere, sizi meşgul edecek diğer oyunlar var. İşte sizler için seçtiğimiz en iyi ücretsiz iPhone oyunları.

1. Feist

1. Feist

Feist, çok ödüllü, güzel el işi bir aksiyon oyunudur. Kırılgan küçük bir kürk yaratığının hikayesini ve onun kötü niyetli yırtıcılardan oluşan bir paketin pençelerinden kurtulmak için umutsuz girişimini izler. Gizemli bir ormanın kalbine giden yolculuk, bu büyüleyici ve ölümcül ortamdaki her şeyin sizi yemek istemesiyle, hayatta kalmak için vahşi ve acımasız bir kavgaya dönüşür.

Feist İndir

2. Flame Knight: Roguelike Game

2. Flame Knight: Roguelike Game

Bu bir bilim kurgu temalı arcade atış oyunu, zindan arayışı, toplama ve madencilik gibi klasik Roguelike özellikleri ile birlikte size en baştan atış deneyimi sağlar. Bir gün, uzaydan gelen egzotik bir yıldız gemisi, Dünya’ya çarpar. Yıldız gemisi içinde insanlar, maceracılarının ışınlanma için kullanabileceği işlevsel bir portal bulmuşlardır, ancak varış yerleri tahmin edilemezdir.

Flame Knight: Roguelike Game İndir

3. Gardius Empire

3. Gardius Empire

Tanrıların ve Kahramanların Efsanevi Dünyasına gidin. Gardius Empire‘ın kaderini yeniden yazmak için olağanüstü bir görsel deneyim ve savaşla dolu bir maceraya atılın. Taht için nihai savaşa hazırlanın.

Gardius Empire İndir

4. Goosebumps HorrorTown

4. Goosebumps HorrorTown

R.L. Stine’in “Goosebumps” canavarları adeta telefonunuzu ziyaret etmeye geldi. Goosebumps HorrorTown‘da bir şehir kurabilir ve hit korku serilerinden en korkunç canavarlarla doldurabilirsiniz. Kaynakları toplayın, insanları korkutun, canavar aktivitesini araştırın, yeni alanların ve maceraların kilidini açmak için haritayı keşfedin.

Goosebumps HorrorTown İndir

5. Jelly Dance

 5. Jelly Dance

Jelly Dance için bir DJ’lik oyunu diyebiliriz. Oldukça eğlenceli olan bu oyun iyi bir kondisyon istiyor. Oyunda pek çok dans hareketini ve bir çok hip hop klasiği beatlerini kontrol etmeniz gerekiyor.

Jelly Dance İndir

6. Jurassic World Alive

6. Jurassic World Alive

Dinozorlar dünyayı yönetmeye döndüler. Onlar, istikrarsız Isla Nublar adasında Jurassic World‘den kaçtılar. Şehirlerinizde ve mahallelerde serbestçe dolanıyorlar. Dinozor Koruma Grubu’nun (DPG) yepyeni bir üyesi olarak, göreviniz dinozorları ikinci bir yok oluşdan kurtarmaktır. Daha önce hiç olmadığı kadar hayret verici ve ürkütücü yeni ırklar da dahil en sevdiğiniz dinozorları bulmak için çevrenizi keşfedin. Gerçek dünyadaki bu inanılmaz yaratıklar ile etkileşime geçmek için artırılmış gerçekliği (AR) etkinleştirin.

Jurassic World Alive İndir

7. Justice Royale

7. Justice Royale

Justice Royale, tamamen mobil ortam için inşa edilmiş RPG elemanları ile hızlı tempolu bir Brawler’dır. Kaydırın ve şehre doğru ilerleyin, umursamaz bisikletlilerle, habersiz turistlerle, tehlikeli metro sanatçılarıyla ve çok daha fazlasıyla savaşın.

Justice Royale İndir

8. Ninja Dash – Ronin Jump RPG

8. Ninja Dash – Ronin Jump RPG

Ninja eğitiminiz bitti ve olması gereken en büyük savaşçı ninja olma zamanınız. Katana’yı alın, biraz shurikens alın ve Ninja Dash dünyasına adım at. RPG ve rölanti elemanları ile karışık gerçek bir arcade dövüş deneyiminizi getiren yeni bir ninja dövüş oyunudur. Zıplayın, kesin ve şeytanları öldürün.

Ninja Dash – Ronin Jump RPG İndir

9. Space Drift!

9. Space Drift!

Space Drift açık bir dünya ile sonsuz bir broşürdür. Yeni gezegenleri bulmak ve keşfetmek için radarın okunu takip edin. Bir roketin nasıl çalıştırılacağını öğrenmen gerekecek, ki bu kolay değil. Dikkatli olun, alan tehlikelerle doludur. Çok sayıda asteroitle çevrili olacaksınız. Ateşli kuyruklu yıldızlardan kaçınmaya ve ölümcül ateşli uzaylılardan kaçmaya hazır olun. Yolda yıldızları toplamayı unutma. Acele etmelisiniz, çünkü yakıt miktarı sınırlıdır.

Space Drift! İndir

10. Space Pioneer

10. Space Pioneer

Düşmanlarınızı ezmek, müthiş yeni donanım ve yükseltmelerin kilidini açarak yağmalamak için en son teknoloji silahları ve becerileri kullanın. Güvenilir robot sidekick ile garip yeni dünyaları keşfedin. Buzlu tundradan fantastik tropik ormanlara, flora ve faunalarla dolu yemyeşil ormanlara doğru ilerleyin.

Space Pioneer İndir

Bonus. Super One More Jump

Bonus. Super One More Jump

Super One More Jump, hafızanızı ve reflekslerinizi aynı anda test eden eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Her gün yeni bir seviye eklenmektedir. Ayrıca oyun bir çok tema ve karakter seçeneği sunar.

Super One More Jump İndir