Bu Haftaki En İyi Android Oyunlar

Bu Haftaki En İyi Android Oyunlar

1. elevenz

1. elevenz

elevenz, 11’e tamamlama oyunudur. Pozitif ve negatif sayılarla dolu bir tablo veriliyor. Gerekli rakamları seçip 11 sayısını elde etmeye çalışıyorsunuz. Rakamları seçmek için parmağınızı ekranda gezdirmeniz yeterli. Oyun zamanlı, bu yüzden hızlı olmalısınız.

elevenz İndir

2. Icy Ropes

2. Icy Ropes

Icy Ropes, birçok oyunda kullanılan bir konsepte sahip. Icy Ropes’un benzer oyunlardan farkı fizik. İki karakterin ivme kazanması ve daha doğal bir şekilde çekilebilmesi gerek, bu da oyunun çok daha zor olmasını sağlıyor.

Icy Ropes İndir

3. Knot Fun

3. Knot Fun

Düğümü çözmek için çözüm bulan insanlardan biri misiniz? Knot Fun sizin için mükemmel bir oyun. Bu oyunda ek yapmanız gereken farklı şeyleri çözmek.

Knot Fun İndir

4. Orbia

4. Orbia

Orbia, sizi ve arkadaşlarınızı, canlı, olağandışı bir dünyaya eğlenmeye davet ediyor. Hareketli engellerin üstesinden gelin. Sadece iyi zamanlama sizi kurtaracak. Oynamak çok basit ama bırakmak çok zor.

Orbia İndir

5. Tallnum

5. Tallnum

Tallnum rakamlarla ve onları algılamanın farklı yollarıyla ilgili bir bulmaca oyunudur. Bir kule oluşturmak için rakamlar üst üste istiflenirler. Sayıları basit kurallarla dizebilirsiniz.

Tallnum İndir