Bu Haftaki Yeni Uygun Fiyatlı 5 Steam Oyunu

Bu Haftaki Yeni Uygun Fiyatlı 5 Steam Oyunu

Uygun Fiyatlı Steam Oyunu

Uygun Fiyatlı Steam Oyunu

Ortalama bir günde, Steam‘de yaklaşık bir düzine yeni oyun çıkıyor. Bu iyi bir şey gibi gözüküyor ama buna ayak uydurmanın anlaşılır olması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici değerli taşlar, Steam’de piyasaya sürülen her oyun arasından ayrılıp oynanmadıkça kaybolup gidebilir. Biz de bunların bazılarını sıraladık. 

Kabaca geçen hafta Steam’de çıkan her oyun arasından iyilerin bazılarını seçtik. Bu oyunlar arasında GTA gibi yüksek popüleriteye sahip veya yüksek fiyata satılan oyunlar yok. Uygun fiyatlı steam oyunlarına veya daha çok gözden kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanıldı. Bu oyunlara bir göz atın. 

1. Death Coming

Yayın Tarihi: 6 Kasım
Geliştirici: NEXT Studio
Yayıncı: NEXT Studio
Fiyat: $6,99 / £4,99

Bu, insanları öldürmekle ilgili bir piksel sanatının “doğrusal olmayan” puzzle oyunu. Daha spesifik olarak, oyundaki insanların ölmesine neden olan bir oyun, çünkü acımasız orak makinesi olarak oynuyorsunuz. Death Coming oynamak için gözlemsel becerilerinizi ve zamanlama zekanızı kullanmanız gerekir. 

Death Coming İndir

2. Dreamstones

Yayın Tarihi: 9 Kasım
Geliştirici: Windybeard
Yayıncı: Windybeard
Fiyat: $11.99 / £9.99

Dreamstones, eylem RPG sistemleri ile blok kazanan bir oyun, yani, sayı, ganimet ve ilim. Bu elemanların blok kırıcı bir oyunla nasıl bir araya geldiğini söylemek zor, ama her durumda, toplam 200 seviyeyle 5 dünya arasında belirlenmiş durumda ve patron savaşları, bir sürü farklı silah, beceri, buffs var.

Dreamstones İndir

3. SuperHyperCube

Yayın Tarihi: 8 Kasım
Geliştirici: Kokoromi
Yayıncı: Polytron
Fiyat: $14.99 / £11.39

VR bulmaca oyunu olan SuperHyperCube PS4 için geçen yıl piyasaya çıktı, ancak geçen hafta Steam’e geldi. Stüdyo oyunu “sonsuz soyut geometri dalgaları boyunca” olarak tanımlıyor olsa da oyun retro fütüristik bir cehennem / rüya manzarasında ayarlanmış bir bükülmüş 3D Tetris’e benziyor gibi görünüyor.

SuperHyperCube İndir

4. Kuso

Yayın Tarihi: 7 Kasım
Geliştirici: Fred Wood
Yayıncı: Fred Wood
Fiyat: $4.99 / £3.59

Kuso zor ama adil, piksel sanatı estetiği ile bir 2D platformer. Bunun sizin ilginizi çekip çekmediğini zaten hemen hemen biliyorsunuzdur. Genellikle bu tarz oyunlarda yenilik olmaz ama Kuso da bir tane var; kendi kontrol noktalarınızı ayarlayabilirsiniz.

Kuso İndir

5. Turf Wars

Yayın Tarihi: 10 Kasım
Geliştirici: Red Line Games
Yayıncı: Red Line Games
Fiyat: $9.99 / £7.19

Turf Wars, dört sert suçluyu ölüme kadar çukura atıp birbirlerine karışı getiren top-down yerel çok oyunculu bir oyundur. Steam’de çok fazla ilgi görmedi ama sanat stilinden dolayı ilgi çekici. 

Turf Wars İndir