Bu Haftanın En İyi Android Oyun ve Uygulamaları

Bu Haftanın En İyi Android Oyun ve Uygulamaları

En İyi Android Oyun ve Uygulamalar

En İyi Android Oyun ve Uygulamalar

Android mağazası bazen tam bir karmaşa olabiliyor. Her gün eklenen o kadar çok ıvır zıvır var ki. Bu kadar karmaşanın arasında iyi olan seçmek bazen zor olabiliyor. Bizler de özellikle yeni ekelenenler arasından gözden kaçırmış olabileceğiniz oyun ve uygulamaları seçmeye çalıştık. Bu haftanın en iyi oyunlar ve en iyi uygulamlar listesi.

1. Remindee

1. Remindee

Remindee, uygulama tabanlı hatırlatıcılar oluşturmanıza olanak tanıyan bir hatırlatma uygulamasıdır. Bu, “saat 6’da çöpü boşalt” gibi şeyler için bir hatırlatma uygulaması değildir. Hatırlatıcılar, diğer uygulamalardan paylaşarak oluşturulmuştur. Mesela harika bir YouTube videosu mu buldunuz? Kendinize sonradan izlemenizi hatırlatmak için Remindee’yi kullanın.

Remindee İndir

2. Flick Launcher

2. Flick Launcher

Flick Launcher, Pixel Launcher’ı anımsatan süper basit ve hızlı bir başlatıcıdır. Resmi Pixel Launcher’da bulamayacağınız ekstra özellikler ve seçenekler vardır. Flick, Google Asistan panelini ve alt Arama çubuğunu desteklerken, PRO sürümünde bir grup Oreo özelliği mevcuttur.

Flick Launcher İndir

3. Scheduled

3. Scheduled

Senin için önemli olan insanlarla asla iletişimde kalmayı unutma. Doğum günlerinde kutlama notunu ya da sınavlarında başarı dileklerini kim hak etmez ki. Scheduled otomatik olarak bunu yapabilir. Ayrıca, SMS, Facebook, Whatsapp ve diğerleri de dahil olmak üzere hemen hemen her mesajlaşma uygulamasıyla bu mesajları planlayabilir.

Scheduled İndir

4. HackCell

4. HackCell

HackCell Tower Defense türüne ilginç bir giriş niteliğindedir. Güçlü birimler oluşturmak ve konumunuzu korumak için jeneratörleri verimli bir şekilde yerleştirin. Çeşitli yeteneklere sahip birimleri yükseltin ve karıştırın. Düşmanları yenmek ve krallarını yok etmek için kendi ordunuzu oluşturun. Oyun ilerledikçe daha güçlü düşmanlar ortaya çıkacaktır.

HackCell İndir

5. Finger Driver

5. Finger Driver

Finger Driver, süper basit görünen ama aslında çok zor olan tek parmaklı bir sürüş oyunudur. Parmaklarınızı ileri geri hareket ettirmek yerine, çoğu oyunda olduğu gibi yönünüzü kontrol etmek için bir direksiyon simidini taşımanız gerekir. Duvarlara çarptığınızda ölürsünüz.

Finger Driver İndir