Bu Haftanın En İyi Android Uygulama ve Oyunları

Bu Haftanın En İyi Android Uygulama ve Oyunları

En İyi Android Uygulama ve Oyunlar

En İyi Android Uygulama ve Oyunlar

Bazen karmaşık olan android mağazasında hangi oyunu veya uygulamayı seçsem diye düşünürken hiç birini kütüphanenize ekelemden çıkıyorsunz. Biraz sizlerin işini kolaylaştırmak adına biz de yeni yüklenen uygulama ve oyunlar arasındna bu hafta popüler olanları seçtik. Bu haftanın en iyi uygulamlar ve en iyi oyunlar listesi.

1. FingerSecurity

1. FingerSecurity

FingerSecurity, herhangi bir uygulamayı telefonunuzdaki parmak izi tarayıcısı ile korumanıza izin verir. Tıpkı kilit ekranı gibi, herhangi bir uygulamayı açmak için parmak izi isteyebilirsiniz. Bu, kişisel bilgiler içeren uygulamalar için mükemmeldir. Telefonunuzda fazladan bir güvenlik katmanı için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

FingerSecurity İndir

2. Overlay Detect

2. Overlay Detect

Android 6.0, uygulamaların “diğer uygulamalara göre çizim yapmasına” izin veren bir özellik ekledi. Bazen bu sorunlara neden olabilir. Overlay Detect, ekran yer paylaşımına erişimi olan tüm uygulamaları açığa çıkararak bu sorunları gidermenize yardımcı olur. Kusurlu uygulamaları kolayca kapatabilirsiniz.

Overlay Detect İndir

3. Darkmatte Icon Pack

3. Darkmatte Icon Pack

Darkmatte, koyu gri renk şemasına ve yuvarlak simge şekillerine sahip iconlar sunar. 1000’den fazla iconun gittikçe artan bir koleksiyonu var. Iconlar HD’dir ve icon maskesini destekler. Icon paketi ayrıca Darkmatte temasıyla güzel çıkan duvar kağıtlarını da içeriyor.

Darkmatte İndir

4. Paint Tower!

4. Paint Tower!

Paint Tower, aslında ters Tetris, ama şekilleri seçmelisiniz. Düşmek yerine yüzen şekilleri çizmeye çalışırsınız. Hüner, kuleyi düşürmeyecek şekilleri dengelemektir. Stratejik çizim yapın ve her şeyi ayakta tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Paint Tower İndir

5. red

5. red

Kırmızı renkten hoşlanıyor musunuz? Bu oyunu oynamak istiyorsanız bundan hoşlanmalısınız. red bulmaca oyununun amacı oldukça basit: tüm ekranı kırmızı yap. Her seviye kendi mantığına sahiptir. Sizin işiniz, bunu çözmek ve her şeyi kırmızı yapmaktır.

red İndir