Büyük Humble Oyun Satış İndirimleri

Büyük Humble Oyun Satış İndirimleri

İndirimli Oyunlar

İndirimli Oyunlar

Son zamanlarda Humble Store indirimler ve ücretsiz oyunlar yayınlıyor. Mesela şuan herkes için ücretsiz The Flame in the Flood‘un bir kopyasını veriyor. Ve şimdi binlerce oyun üzerinde büyük bir satışa ev sahipliği yapıyor. Hepsinden önemlisi, müşterilerin günden güne geri gelmesini sağlayan eski bir Steam taktiğini yeniden canlandırıyor.

Anlaşmalara girmeden önce, geri dönüştürülmüş Steam taktiğini inceleyelim. Şimdi ve 17 Mayıs tarihleri arasında, Humble Store‘da harcadığınız her 5 $ için veya Humble Store ana sayfasına yaptığınız her günlük ziyaret için bir pul elde edersiniz. Bir pul almak Frostpunk oyununda % 7 ve yeni bir Humble Monthly aboneliğinde % 10 kazandırır. Humble Monthly kaydolmak size Haziran ayında bir çok bedava oyun kazandırabilir. Üç pul, Millennium: New Hope’un ücretsiz bir kopyasını almanıza izin verirken beş pul sizi ücretsiz Whispering Willows sahibi yapabilir.

Şimdi anlaşmalara bir göz atalım. İlk önce, 12 Mayıs’a kadar The Flame in the Flood‘u ücretsiz olarak alın. Daha sonra Rockstar ve Bethesda’dan Bandai Namco ve Sega’ya kadar birçok farklı yayıncı anlaşması bulabilirsiniz.

15 dolara Fallout 4 veya Doom alabilirsiniz. Dishonored 2 ve Prey, 20 dolara satışa sunulurken, Wolfenstein 2: The New Colossus ve Skyrim: Special Edition 30 dolar. Grand Theft Auto 5 (GTA 5) ayrıca 30 karşılığında alınabilirken, Dark Souls 3 sadece 15 dolar. Sega’nın Alien Isolation‘ı 10 dolar, klasik oyun Jet Set Radio ise 2 dolar bile değil.

Tüm satışa buradan göz atın ya da Humble Store’da indirimden yararlanabileceğiniz en iyi oyunların listesine göz atabilirsiniz.

En İyi İndirimli Oyunlar

Alien Isolation — $10
Cuphead — $17
Dark Souls II: Scholar of the First Sin — $10
Dark Souls III — $15
Dark Souls III: Deluxe Edition — $38
Darkest Dungeon — $10
Doom — $15
Dishonored 2 — $20
Fallout 4 — $15
Grand Theft Auto V — $30
Grim Dawn — $6
Jet Set Radio — $1
No Man’s Sky — $24
Prey — $20
Rogue Legacy — $4
Skyrim: Special Edition — $30
Slay the Spire — $13
Superhot — $15
Tales of Berseria — $15
Tekken 7 — $25
Wolfenstein II: The New Colossus — $30