Büyük Olasılıkla Bu Hafta Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Büyük Olasılıkla Bu Hafta Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto‘ları veya Steam’in Fallout 4‘leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Sky Noon

Çıkış Tarihi: 15 Haziran
Geliştirici: Lunar Rooster
Yayıncı: Lunar Rooster

Sky Noon, yüksek hızlı hava muharebesine odaklanan rekabetçi bir birinci şahıs nişancıdır. Bu özel vahşi batı, daha komik bir Bioshock Infinite’i anımsatan bir sanat tarzı ile yüzen adalarda yer alır. Diğer araçlar ve güçler rekabetçi bir oyuna dönüşüyor. Haritalar atlama pedleri ve teleporters ile bir kementin var ve bir jetpack almak mümkün. Yedi harita üzerinde altı oyuncuya kadar çevrimiçi destek veriyor ve tek oyunculu bir zaman deneme modu da var.

Sky Noon İndir

2. Cuisine Royale

Çıkış Tarihi: 16 Haziran
Geliştirici: Darkflow Software
Yayıncı: Gaijin Distribution KFT

PUBG’nin ünlü kurşun geçirmez mutfak eşyalarıyla bir şaka battle royale oyunudur. Ama görünüşe göre oldukça iyi. Taktik WWII nişancısı Enlisted için sorumlu stüdyo tarafından bir şaka olarak oluşturulan Cuisine Royale oturum başına 30 oyuncu destekler. Oyunda toplanabilir güçler, ortamlarda mayınlı yağma kutuları ve çok aptal kozmetikler mevcut.

Cuisine Royale İndir

3. Budget Cuts

Çıkış Tarihi: 14 Haziran,
Geliştirici: Neat Corporation
Yayıncı: Neat Corporation

Budget Cuts, bir ofis çalışanı olmakla ilgili bir VR oyunudur. Ancak sayıları tutmak ya da zarfları damgalamak veya sürekli bardak çay yapmak yerine, robotlarla şiddetli bir anlaşmazlığa maruz kalıyorsunuz. Bu robotlar işinizi almak istiyorlar.

Budget Cuts İndir

4. Overwhelm

Çıkış Tarihi: 12 Haziran
Geliştirici: Ruari O’Sullivan
Yayıncı: Untitled Publisher

Overwhelm, silah oyununa odaklanan bir arcade tarzı platformdur. Bu haydut gibi değil, bu üç-hayat-ve-tekrar-bir ilişki, bu yüzden çok sabırla yaklaşın. Daha iyi olan kısımlardan biri, bir patronu öldürdüğünüzde, düşmanın özel güçlerinin normal düşmanları tarafından miras alınacağıdır. Bu, önce hangi patronları öldüreceğinizi düşünmeniz ve oyunun zorluk çekme eğrisinin, aldığınız bu büyük düşmanların çoğunu kesinlikle artırdığını düşünmeniz gerektiği anlamına gelir.

Overwhelm İndir

5. Protolife

Çıkış Tarihi: 16 Haziran
Geliştirici: Volcanic Giraffe
Yayıncı: Volcanic Giraffe

Protolife güçlü gerçek zamanlı strateji unsurları ile kule tabanlı bir savunma oyunudur. Stüdyo Volcanic Giraffe göre, bu düşman “savunmanızda her zayıflığı sömürmek için tasarlanmış büyüyen, yaşayan bir varlıktır”. Başka bir deyişle, bu sadece sizin tahkimatlarınıza ayak uydurmayacak ve onlara zarar verecektir.

Protolife İndir