Büyük PUBG Güncellemesi

Büyük PUBG Güncellemesi

PlayerUnknown’s Battlegrounds için önemli bir güncelleme, PC’deki tam sürümden önce oyunun test sunucusunda yayınlandı. PUBG Corp., yeni içerikten sayısız denge değişikliğine ve uzun zamandır beklenen harita seçime özelliklerine kadar uzanan tam yama notlarıyla beklediğiniz her şeyi detaylandırdı.

Oyuncular ana menüden, oyunun hangi perspektif ve takım seçimleriyle birlikte oynamak istediklerini seçebilirler. Codename: Savage haritasının hala test edildiğinden, oynadığınız haritayı almak için Erangel‘i veya Miramar‘ı seçebilirsiniz (Savage için “yakında gelecek” simgesini göreceksiniz). Birden fazla harita seçimininz varsa, bunlardan birini içeren bir eşlemede rastgele yerleştirilirsiniz. PUBG Corp., daha fazla harita yayımlanması halinde gelecekte nasıl çalışacağını değiştirebileceğini söyledi.

Yeni içerik açısından yeni bir silah var; SLR. Bu, 7.62mm cephane kullanan 10-turluk bir şarjörü (genişletilmiş 20) ile bir DMR’dir. Geliştiriciler, “SKS’den daha güçlü ama daha fazla geri tepme var. Geri tepme kontrolü, SLR’yi etkili bir şekilde kullanmanın anahtarıdır.” diye söylüyorlar. Ayrıca Miramar’da bulunan yeni bir araç olan Mirado da var. Dört koltuklu bir muscle araba.

PUBG Güncellemesi

PUBG Güncellemesi

Bu güncelleme aynı zamanda, dikey saçma yayılmasını azaltan av tüfeği için duckbill dahil, birkaç sapı ve iki yeni kapsam olmak üzere yeni ekleri de beraberinde getiriyor. İşte PUBG Corp. açıklaması:

– Duckbill: Av tüfekleri için yeni bir ek (S1897, S12K). Dikey saçma yayılmasını azaltır, ancak yatay mermi yayılmasını artırır.
–  – S1897, S12K’ye takılabilir.
– Light Grip: Geri tepme süresini azaltır, fakat dikey ve yatay geri tepmeyi artırır
–  – AR’lere, SMG’lere, DMR’lere (UMP9, AUG, M416, SCAR-L, SKS) bağlanabilir.
– Thumb Grip: Dikey geri tepmeyi azaltır, ancak yatay geri tepmeyi artırır. Ayrıca geri tepme süresini artırır.
–  – AR’lere, SMG’lere, DMR’lere (UMP9, AUG, M416, SCAR-L, SKS) bağlanabilir.
– Half Grip: Dikey ve yatay geri tepmeyi azaltır, ayrıca geri tepme süresini azaltır.
–  – AR’lere, SMG’lere, DMR’lere (UMP9, Vector, AUG, M416, SCAR-L, SKS) bağlanabilir.
– Scope 3x: Bu kapsam, aydınlatılmış bir retikül ile 3x büyütmeyi sabitlemiştir. Ortak bir dünya-düşme öğesi olarak keşfedilebilir.
– Scope 6x: Bu kapsamda değişken 3x-6x büyütme vardır. Nadir bir dünya-düşme öğesi olarak keşfedilebilir.

Silah dengesi değişiklikleri daha önce çok tartışılmış ve oldukça kapsamlıdır. Kısacası, amaç, daha fazla silahı canlı hale getirmektir, böylece saldırı tüfekleri her zaman en iyi seçenek olarak kabul edilmez.

Diğer düzenlemeler arasında, yalnızca tedarik düşüşlerinde bulunan Seviye 3 kaskları, Miramar’daki iyileştirmeler (bazı binaların ve korunakların eklenmesi ve çıkarılması) ve çeşitli hata düzeltmeleri yer alıyor. Güncelleştirme 12 için tam yama notlarıburadan görebilirsiniz.