Büyük Star Wars Battlefront 2 Güncellemesi Çıktı

Büyük Star Wars Battlefront 2 Güncellemesi Çıktı

EA, gelen tartışmalı mikro ödemelerden sonra Star Wars Battlefront 2‘nin yayınlanmasından önce kaldırarak büyük bir karar aldı. Sonunda bazı değiştirilmiş formlarda döneceklerini biliyorduk ve o gün neredeyse geldi. Geliştirici DICE, PC, PS4 ve Xbox One’da Battlefront II için yenilenen mikro ödemelerin önünü açan önemli bir güncellemeyi yayınladı ve bu arada oyunun ilerleyiş sisteminde önemli değişiklikler yaptı.

DICE, ilerlemenin değiştiği tüm yolları daha önce detaylandırdı. Sadece Star Kartları ve oyunu oynayarak oyunları etkileyen öğeleri kazanacaksınız; satın alınamazlar. Bu, kasalarda artık Star Kartları bulunmadığı anlamına geliyor; bunun yerine, krediler ve kozmetik ürünler gibi şeyler var. Zaten açtığınız herhangi bir öğeye erişmeye devam edersiniz. Tüm kahramanların ve kahraman gemilerin herkes için kiliti açıldı. Ek olarak, Arcade modu, tüm Epic Star Kartlarını ve ilk önce kilidini açmaya gerek kalmadan kullanıma açık silahları görecektir.

Nisan ayında, Battlefront II, kredileri veya Crystal’larla satın almak için skinleri sunacak, sonrası ise gerçek dünya parasıyla satın alınacak. DICE, bunların tamamen kozmetik olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Bu nedenle, Battlefront II’nin orijinal mikro ödeme / yağma kutusu kurulumuyla ilgili endişe veren diğer oyunculara karşı bir avantaj elde edemeyeceksiniz. Bu da önemli bir fark yaratıyor.

Bu güncellemede büyük başka bir ek ise yeni bir harita. Önceki Battlefront‘taki Bespin haritası şimdi, Blast, Heroes vs Villains ve “sınırlı bir süre için” Jetpack Cargo’da belirli modlarda oynanabilir.

Yeni güncellemeyle ilgili yama notları, bakiye tarafında yapılan ilave değişiklikleri ortaya koyuyor. Iden Versio için bir sağlık artışı alan bir buff içerir. Droid Shield’in aktif süresi artırıldı, Pulse Cannon’u daha etkili ve daha farklı çalışmak için yeniden işlendi (daha az patlayıcı hasarı var ama daha doğru). Değiştirilecek diğer kahramanlar arasında Han Solo (daha da fazla sağlığa kavuşan), Boba Fett (Jetpack ile biraz ileri itme) ve Leia (şu anda sağlığı daha hızlı ve daha az gecikme ile geri kazanıyor) yer alıyor.

Yamada diğer denge değişimleri arasında; belirli araçların fiyatlarındaki artış ya da her iki taraf için işleri daha adil hale getirmek için taşınan spawn konumları gibi harita ayarlamaları yer almaktadır. Battlefront forumlarında tam yama notlarını kontrol edebilirsiniz.

Kaynak: 1