Call of Duty: Black Ops 3 2017’de daha fazla içerik veya konu alabilir mi?

Call of Duty: Black Ops 3 2017’de daha fazla içerik veya konu alabilir mi?

Evet, alır.

1

Geliştirici Treyarch dediklerine göre, “Call of Duty: Black Ops III 2017’de yeni konular veya içerik almaya devam edebilir.” Son zamanlarda oyuncular yeni konular ve konsept beklemiş olup, bu nedenle geliştirici taraftarlar için güncel içerik ortaya koymak istiyor.

CharlieIntel’in kaydettiği gibi, “Bu noktada özellikle zamanında bir şey söyleyemem, ancak bunu Treyarch olarak söyleyebilirim, bu oyundan heyecan duyuyoruz” dedi. “Ve oyun oynamaya devam ettikçe aynı şekilde desteklemeye devam edeceğiz 2017’de sağlıklı ve eğlenceli bir başka güncelleme yılını sabırsızlıkla bekliyoruz diyebiliriz.”

Treyarch’in Jason Blundell, taraftarların “Newton’s Cookbook” adlı yeni bir özellik de dahil olmak üzere Zombies desteğini daha fazla bekleyebileceğini belirttiler.

Black Ops III, bu yıl ki Kurtuluş eklentisiyle kapatılan dört genişletme paketi aldı. Black Ops III için daha fazla içerik sürpriz olacak gibi gözüküyor, çünkü her oyun için lansman sonrası destek; genellikle bir sonraki oyun başlatıldığında bitiyor.

Hayır, almaz.

1

Sizce Call of Duty: Black Ops 3 2017’de yeni bir içerik alabilir mi?

3

Kararsızım, eğer aktif olarak güncellenen bir oyun ise yeni konular alabilir.

1