Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Oyuncu Sayısı Konusunda Hala Kararsız

Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Oyuncu Sayısı Konusunda Hala Kararsız

Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale

Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale

Call of Duty: Black Ops 4‘te tanıtılan en büyük özelliklerden biri, oyuncuların son hayatta kalan olmak için yarıştığı bir battle royale tarzı oyun modu olan Blackout‘dur. Diğer battle royale oyunları, özellikle de türün en popüler iki örneği olan PUBG ve Fortnite, bir maçta 100’e kadar oyuncuyu destekliyor, ancak Black Ops 4 geliştiricisi Treyarch, Blackout’ta kaç kişinin destekleneceğine hala karar vermediğini söylüyor.

Treyarch’daki stüdyo tasarım direktörü David Vonderhaar, geliştiricinin Blackout modu için oyuncu sayısını hala denediğini ortaya koydu. Vonderhaar, “Aslında karar vermedik. En iyi deneyimi yaratmalıyız, ve bir Call of Duty evreninde bu deneyimi yaratmak için, doğru olanı bulana kadar bunun çeşitli tatlarını denemek zorundasınız.” dedi.

Black Ops 4‘ün sunumu sırasında, Treyarch Blackout’u “Black Ops yolu” olarak adlandırılan bir battle royale oyunu olarak nitelendirdi. Geliştiricinin şimdiye kadar yarattığı en büyük haritaya sahip. İlk Black Ops’un ikonik haritası Nuketown’dan yaklaşık 1.500 kat daha büyük. Mod, önceki Black Ops oyunlarından büyük ölçüde kendine çekiyor. Oyuncular, RC Car dahil olmak üzere her geçen oyundan karakterleri, eşyaları ve silahları kullanabilecekler. Ayrıca solo veya takım halinde oynanabilir, kara, hava ve deniz araçları da kullanılabilir.

Piyasaya çıkmadan önce Activision, Call of Duty: Black Ops 4 için bir lansman öncesi kapalı beta düzenleyecektir. Beta’nın ne zaman devreye gireceği ve hangi modların kullanılacağını açıklanmamıştır, ancak oyunu önceden sipariş edenler beta’ya erişim kazanır.

Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim’de PS4, Xbox One ve PC için piyasaya çıkacak. Yakın zamanda, genişletilmiş Zombies modu da dahil olmak üzere, oyun hakkında birçok yeni ayrıntı paylaşıldı. Activision ayrıca oyunun geleneksel bir tek oyunculu mücadeleye sahip olmadığını onun yerine her uzman için çeşitli solo görevler olacağını açıkladı.