Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta Aktif

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta Aktif

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta

Call of Duty: Black Ops 4‘ün özel Blackout beta sürümü artık bazı oyuncular için geçerli. Beta, bugün PS4’te resmen başlamıştır. Bu ön sipariş verenler için, Black Ops 4‘ün önümüzdeki ay piyasaya çıkmasından önce, yeni battle royale tarzı modu deneme fırsatı demektir.

Daha önce de belirtildiği gibi, beta 80’e kadar oyuncuyu destekler ve solo, iki ya da dörtlü takımlar halinde oynanabilir. Fortnite ve PUBG‘da olduğu gibi, oyuncular maçın başlangıcında büyük bir adaya doğru ilerliyor ve savaş alanı yavaş yavaş küçülürken, kalan son kişi olmak, silah ve diğer malzemeleri aramak ve toplamak, diğer oyuncularla mücadele etmek ve zombiler gibi çevresel tehlikelerden kaçınmak için rekabet ediyorlar.

Black Ops’un ruhuna uygun olarak, Blackout serilerde daha önceki oyunlardan sayısız geri bildirimler ve öğeler barındırıyor. Treyarch’ın geliştirdiği Nuketown’dan 1.500 kat daha büyük olan ada, önceki Black Ops haritalarından esinlenen birçok alandan oluşuyor. Oyuncular Reznov, Mason, Woods, Ajax ve Seraph gibi geri dönen Black Ops karakterleri olarak oynayabiliyorlar. Oyuncular ayrıca geçmiş Black Ops oyunlarından alınan birçok silahı ve ekipmanı bulabilir ve kullanabilirler.

Blackout beta, 14 Eylül’e kadar PS4 oyuncularına açık olacak ve bu tarihten sonra Black Ops 4’ün ön siparişini vermiş olan Xbox One ve PC oyuncularına da açılacak. Bir Battle.net hesabına sahip olan PC oyuncuları 15 Eylül’den itibaren beta’ya geçebilirler. Beta, 17 Eylül’de tüm platformlarda sona erecek.

Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim’de PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek.