Call of Duty: Black Ops 4 Etkinliği ve Tarihi Açıklandı

Call of Duty: Black Ops 4 Etkinliği ve Tarihi Açıklandı

Call of Duty: Black Ops 4 Etkinliği

Call of Duty: Black Ops 4 Etkinliği

Birçok kişinin spekülasyonlarıyla bu yılın yeni Call of Duty oyununun gerçekten Call of Duty: Black Ops 4 olacağını biliyoruz. Ama bugüne kadar, Activision beklenen nişancı hakkında sadece kısa bilgiler paylaştı. Yayıncı, bu ayın sonunda özel bir etkinlik sırasında Black Ops 4‘teki perdeyi resmi olarak aralayacak ve şimdi bunun ne zaman olacağı konusunda daha fazla ayrıntıya sahibiz.

Activision, 17 Mayıs’ta gerçekleşen Call of Duty: Black Ops 4 Community Reveal Etkinliğine davetiye göndermeye başladı. Davetler, yayıncının etkinlik boyunca tam olarak ne hakkında konuşacağına dair herhangi bir bilgiyi açıklamamaktadır.

Şimdiye kadar yayınlanan kısa fragman dışında Activision Black Ops 4 ile ilgili çok fazla ayrıntı açıklamamıştı ve Reveal Etkinliği oyunun ilk olarak halka gösterimi olacaktır. Oyunun, Black Ops serisindeki önceki oyunların arkasındaki stüdyo Treyarch tarafından geliştirildiğini biliyoruz. Ayrıca Call of Duty oyunlarının tipik olarak yayınlandığı tarihlere yakın olan 12 Ekimde PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürüleceğini biliyoruz.

Geçtiğimiz hafta, Treyarch, Black Ops 4’ün popüler Pick 10 sistemini geri getirmesini öneren bir tweet yayınladı. Geliştirici ayrıca perks ve scorestreaks’ın oyunda kalacağını da ima etti.