Call of Duty: Black Ops 4 Nuketown’u Geri Getiriyor

Call of Duty: Black Ops 4 Nuketown’u Geri Getiriyor

Call of Duty: Black Ops 4 Nuketown

Call of Duty: Black Ops 4 Nuketown

Call of Duty: Black Ops 4 geliştiricisi Treyarch, bugünlerde stüdyodan yeni görüntüler gösterdiği ve bazı duyurular yaptığı bir çok oyunculu canlı yayın gerçekleştirdi. Treyarch’ın Black Ops 4 için klasik Black Ops haritaları Jungle, Slums, Summit ve Firing Range’ı geri getirdiğini öğrendik. Bu haritalar Treyarch’a göre “taban seviyesinden yeniden inşa edildi”.

Ek olarak, ve belki de daha heyecan verici bir şekilde, Treyarch orijinal Black Ops’tan popüler Nuketown haritasının da Black Ops 4’te olacağını doğruladı. Ama hemen değil. Farklı bir twist ile yeniden tasarlanan harita, tüm oyunculara ücretsiz olarak Kasım ayında gelecek.

Nuketown, Black Ops II ve Black Ops III oyunlarında da yer aldı ve her seferinde orijinalden farklı bir görünüm ve vibe özellikleri kazandı. Görünüşe göre Treyarch, haritayı Black Ops 4 için tekrar ayarlayacak, ancak bunun neye benzeyeceğini bilmiyoruz.

CharlieIntel’e göre, önceden bildirilen üç Black Ops 4 haritası; Contraband, Seaside ve Payload E3 2018’de oynanabilir. Bugün açıklanan yeni Frequency de oynanabilir.

Black Ops 4, 12 Ekim’de, Call of Duty serisi için normalden birkaç hafta önce çıkacak. Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye geliyor ve önümüzdeki hafta E3 2018’de nişancı hakkında daha fazlasını görmeyi ve öğrenmeyi umuyoruz.