Call of Duty: Black Ops 4 Zombies Fragmanı Yeni Silah ve Hikaye Ayrıntıları Gösterdi

Call of Duty: Black Ops 4 Zombies Fragmanı Yeni Silah ve Hikaye Ayrıntıları Gösterdi

Call of Duty: Black Ops 4 Zombies

Call of Duty: Black Ops 4 Zombies

Activision, Call of Duty: Black Ops 4 için yeni bir fragman paylaştı. Bu, tamamen oyunun Zombies moduna odaklanıyor, oyuncuları dört oynanabilir karakteriyle tanıştırıyor. Oyunun bu sonbahar başladığında mevcut olacak üç Zombies bölümünün ikisi için sahne ayarlama. Oyunun oynanabileceği üç Zombies bölümünün ikisi için sahneye hazırlanıyor.

Black Ops 4‘ün Zombies modu, 15 yıl önce gizemli bir şekilde ortadan kaybolan babasını arayan genç bir kadın olan Scarlett Rhodes’un hikayesini odaklanıyor. Yolculuğu, onu bulmak için babasına minnettarlıktan Scarlett ile bir araya gelen üç “sadık kişi” ile kesişir. Aramaları sonunda, zombilerin yaratılması ve grubun zamanda geri taşınması gibi görünen eski bir kalıntıyla karışır.

Call of Duty: Black Ops 4 Zombies Fragmanı

İzleyebildiğiniz fragman, iki Zombies bölümüne: Voyage of Despair ve IX‘a bir bakış sunuyor. Birincisi, mürettebat üyelerini ve diğer yolcuları zombilere dönüştüren bir tür kara büyü tarafından ezilmiş olan Titanik’te bulunuyor. İkinci bölüm, grubu zombi kaplanları ve diğer korkunç canavarlarla savaşmaları gereken bir Roma savaş arenasına zamanda geri götürüyor. Hem Voyage of Despair hem de IX, Blood of the Dead adlı üçüncü bir Zombies bölümüyle birlikte lansmanda oynanacak.

Activision ilk olarak oyunun büyük açılış etkinliğinde Mayıs ayında Call of Duty: Black Ops 4 Zombies modunu tanıttı. Söz konusu bölümlerle ilgili ayrıntıları paylaşmaya ek olarak, yayıncı, Zombies modunun günlük, aylık ve yıllık etkinliklerin yanı sıra Callings olarak adlandırılan sezonluk etkinlikleri de içerdiğini belirtti. Oyuncular modu ya arkadaşlarıyla ya da AI botlarıyla ele alabilecekler.

Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim’de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. Önceki oyunlardan farklı olarak, geleneksel bir tek oyunculu mücadeleye değil, her bir Uzman’a odaklanan bir dizi solo göreve sahip olacak. Ayrıca Blackout olarak adlandırılan bir battle royale tarzı modu olacak.

Oyunun çıkmasından önce Activision, Call of Duty: Black Ops 4 için bir dizi beta testi gerçekleştirecek. Private Multiplayer Beta, Ağustos ayında gerçekleşecek. Söz konusu Blackout modu için ayrı bir beta da Eylül ayında yapılacaktır. Bu testle ilgili ek detaylar daha sonra açıklanacaktır.