Call of Duty: WW2 çok oyunculu kadın karakterler içeriyor

Call of Duty: WW2 çok oyunculu kadın karakterler içeriyor

Sledgehammer Games’in kurucularından Michael Condrey, Twitter’da bir kadın hayrana, kadın askerlerin çok oyunculu oynanabileceğini doğruladı.

2. Dünya Savaşı’ndaki bilgileriniz çoğunlukla video oyunları ve filmlerden gelirse, Sledgehammer Games’in Call of Duty: WW2’sinin çok oyunculu modunda kadın askerlerin oynanabilir olmasını planladığını duyduğunuzdan şaşkınlık duyabilirsiniz. O zaman “yerdeki çizmeler” erkek botları değilmiydi? Hayır. Sözü edilen Fransız direnişine, yukarıda resmini verdiğimiz Simone Segouin’in sabotajcı olarak ünlendiği söyleniyordu. Sonra gerçek hayatta 309: 1 öldürme / ölüm oranı olan bir Sovyet keskin nişancı Liudmyla Pavlychenko vardı. 1944 yılındaki Varşova İstihabatına katılımcılar olarak tarihe karışan binlerce Polonyalı kadından bahsetmiyorum bile.

Cephelerde kadınlardan çok daha fazla erkek olduğu açıktı. Cephelerde kadınlardan çok daha fazla erkek olduğu açıktı. Ancak, temsili rekreasyon yerine aksiyon dolu dramatizasyonla ilgilenen bir oyun için (aksi takdirde, her maç arasında dağıtım siparişlerini bekleyerek saatlerini harcayacaktı) oyuncuların kimin kiminle iyi bir iş çıkaracağını seçmelerine izin verin. 

Call of Duty: WW2, her zamanki ekip deathmatch türü şeylerin yanı sıra, uygun olarak Savaş olarak adlandırılan genişletilmiş çok oyunculu kampanyaları içerecek. Ne kadar karakterin kişiselleştirilebileceğini bilmiyoruz. Ne kadar karakterin kişiselleştirilebileceğini bilmiyoruz. Örneğin, ayrı Müttefik ve Mihver askerlerini katıldığınız takıma göre oynamak için uyarlayacak mısınız yoksa üniformaları otomatik olarak dağıtılacak mı? Bilmşyoruz. Call of Duty: WW2’nin çok oyunculu oyuncusu, Haziran ayında E3 2017’de düzgün bir şekilde ortaya çıktığında daha fazla bilgi edineceğiz.