Call of Duty: WW2 DLC 3 United Front Açıklandı

Call of Duty: WW2 DLC 3 United Front Açıklandı

Call of Duty: WW2 United Front

Call of Duty: WW2 United Front

Activision, Call of Duty: WW2 için üçüncü DLC paketini açıkladı. United Front olarak adlandırılan, genişlemenin önümüzdeki hafta başlarında PS4 oyuncuları için piyasaya çıkması planlanıyor ve yeni bir harita çeşitliliği, yeni bir Savaş modu görevi ve popüler çevrimiçi atıcıya ek içerik sunuyor.

Her zamanki gibi United Front Genişlemesi‘ni almak, Call of Duty: WWII‘nin çok oyunculu modundaki üç yeni harita demek. Birincisi Market Garden, aynı ismin askeri operasyonundan esinlenerek “yoğun sıkı çeyrek savaş” özelliğinden esinlenmiştir. Monte Cassino, “savaştan zarar gören bir köyde” gerçekleşir ve dikeyliği vurgular. Son yeni harita olan Stalingrad, II. Dünya Savaşı’nın en büyük çatışmasına dayanıyor ve yıkık bir şehrin karşıt uçlarında yer alan iki ana üsse sahip.

Call of Duty: WW2 United Front DLC Paketi

Call of Duty: WW2 United Front DLC Paketi

Söz konusu haritaların yanı sıra, yaklaşan genişlemeyi satın alanlar, Supercharge Operasyonu adı verilen yeni bir Savaş modu görevine sahip olacaklar. Bu görev, Tunus’taki oyuncuları, Nazi işgali altındaki bir köye doğru yol almak ve önemli malzemeleri ele geçirmek üzerinedir. Malzemeler temin edildikten sonra, oyuncular bir anahtar taşıma köprüsünü patlatmalı, ardından görevi “yerleşik Axis takviyelerini” yakalayarak tamamlamalıdırlar.

United Front DLC paketinin çıkması, The Tortured Path adı verilen devam eden Nazi Zombies destanında yeni bir ektir. PlayStation Blog’unda yeni bölümün özeti şu şekildedir:

“Müttefik güçler, Final Reich’in durmaksızın ilerlemesiyle parçalanıyor. General Rideau, son bir tehlikeli oyunu ele geçirmeye karar verdi: Berlin ile Müttefik kontrolündeki Malaga limanı arasında yer alan 2.000 kilometrelik için için yanan, karanfil toprağın üzerinde küçük, işaretsiz bir kervanın peşine düşmek. Oradan, o ve ekibi, buzlu güney suları ve U-bot blokları boyunca hain bir yolculukla karşı karşıya.

Onun görevi mi? İmparator Barbarossa’nın efsanevi kılıcının kalan parçalarını dünyanın kenarına taşımak. Antik Thule’nin kayıp formasyonlarını açığa çıkarın. Kılıcını tekrar bir bütün haline getirin … ve Ölümsüzlüğe son bir ölüm verin.”

United Front DLC paketi, 26 Haziran Salı günü bazı oyuncular için piyasaya sürülecek. Sony ile zamana bağlı ayrıcalık anlaşması sayesinde, genişleme ilk olarak PS4’te başlayacak ve Xbox One ve PC sürümü bir ay sonra gelecek.