Call of Duty WW2 özel beta’sı nasıl alınır – bilgi, zaman ve kayıt detayları

Call of Duty WW2 özel beta’sı nasıl alınır – bilgi, zaman ve kayıt detayları

Sindirmek için bir sürü Call of Duty WW2 bilgisi var ve durmadan bilgi saçılıyor, ancak betaya geçme bilgisi şu anda herkesin listesinin başında.

Şu anda bu, yalnızca oyunu önceden sipariş vererek erişilebilen özel bir beta var. Bu bir dezavantaj, oysa bu noktada halka açık bir beta da olabilirdi.

Bununla birlikte, kesinlikle bekleyemiyorsanız ve oyunu önceden sipariş ettiyseniz (video oyunlarını önceden sipariş etmenizi önermem) o zaman, oyunun seçtiğiniz platformunda öncede sipariş için kodunuzla birlikte gidip alabilirsiniz. (Hesabınız yoksa, bir COD / Activision hesabına ihtiyacınız olacaktır.) PSN veya Xbox Mağazası üzerinden satın alırsanız, “katılımcılığınız otomatik olarak onaylanacaktır”. Eğer perakende aracılığıyla almışsanız da, makbuzunuzda bir kod bulunuyor olmalı.

Bir kaç şart daha var. Aslında betanın sadece PS4 ve Xbox One’da olduğu gibi (üzgünüm bilgisayarcılar).

Ayrıca ayrıntılar “gerçek platform kullanılabilirliği ve başlatıldığı tarih (ler) değişime tabidir” de demekte. Çeşitli platformlar da farklı günlerde başlayabilir, bu yüzden akıllıca seçmenizi umuyoruz.

Sonuç olarak her ne olursa olsun, en az üç beta gün garanti edersiniz.

Umutlarınızı arttırmaya başlamanız ihtimaline karşı şunu da belirtmeliyiz ki, “Deneyiminiz Bireysel Beta’dan normal versiyona geçmeyecektir.” Her zamanki gibi…