Call of Duty: WW2 PC için Beta Çıktı

Call of Duty: WW2 PC için Beta Çıktı

Beta’nın yarın 29 Eylül’de başlaması planlanıyordu ancak geliştirici Sledgehammer oyunu bir gün önce çevrimiçi duruma getirerek oyuncuların şu an oynamalarına izin verdi.  

Açık beta hafta sonu oynanabilir olacak ve 2 Ekim’de sona erecek. Dört harita (Pointe du Hoc, Ardennes Forest, Gibraltar ve Aachen), dört çok oyunculu modu (TTeam Deathmatch, Domination, Hardpoint ve Kill Confirmed) olmak üzere WW2‘nin konsoldaki çok oyunculu modu ile aynı içeriğe sahiptir ve beş bölüm. Beta, yerli 4K desteği ve yeniden eşlenebilir fare/klavye denetimleri gibi bazı PC’ye özgü özellikleri de içeriyor. 

Call of Duty: WW2 Multiplayer

Sledgehammer, açık beta sürümünden toplanan veriyi kullanacak ve oyun piyasaya çıkmadan önce oyun için nihai PC sistem gereksinimlerini ilan edeceklerini açıkladı. Call of Duty: WW2 Beta için minimum ve önerilen sistem gereksinimlerine buradan bakabilirsiniz.

Call of Duty: WW2, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 3 Kasım’da piyasaya çıkacak. Activision son dört ana karakter de dahil olmak üzere oyun mücadelesi hakkında daha fazla bilgi paylaştı. Açık betaya katılanlar, final oyununda bir kask, arama kartı ve amblemi içeren özel bir Beta Combat Pack alacak.