Call of Duty: WW2 Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: WW2 Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: WW2

Call of Duty: WW2

Call of Duty serisinin ondördüncü oyunudur ve 3 Kasım 2017’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için dünya çapında yayımlanmıştır. 2008’deki Call of Duty: World at War‘dan bu yana 2. Dünya Savaşı olarak belirlenen ilk oyundur. Oyun Avrupa kıtasında yer alıyor ve Batı Cephesindeki savaşlarını takiben 1. Piyade Bölüğü’ndeki bir ekip etrafında yoğunlaşıyor. Başta Overlord Operasyonunun tarihi olaylarında yer alıyor; çok oyunculu haritada görülmeyen farklı cephelere kadar genişler.

Piyasaya çıktıktan sonra, oyun eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve birçoğu serinin İkinci Dünya Savaşı‘nın köklerine dönüşünü takdir etti.

Call of Duty: WW2 mücadelede sağlık yenilemesi yapmaz. Bunun yerine, oyuncular dağılmış sağlık paketleri seviyelerini bulmalı ya da sağlık paketlerini sağlamak için kendi medikal takım arkadaşına güvenmelidir. Oyuncu ekibinin diğer üyeleri mühimmat, el bombası, mortar çağrısı yapabilir veya düşmanları tespit edebilir ve pozisyonlarını silüet şeklinde gösterebilir. Oyunun bazı bölümlerinde, düşman askerleri mücadelede yakalanabilir ve yaralı müttefikleri kapsayacak şekilde sürüklenebilir. Mücadelenin bazı bölümlerinde, oyuncular araç kontrol edebilir.

Call of Duty: WW2 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
– İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit or later
– İşlemci: CPU: Intel® Core™ i3 3225 3.3 GHz or AMD Ryzen™ 5 1400
– Bellek: 8 GB RAM
– Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 660 @ 2 GB / GTX 1050 or ATI® Radeon™ HD 7850 @ 2GB / AMD RX 550
– DirectX: Sürüm 11
– Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
– Depolama: 90 GB kullanılabilir alan
– Ses Kartı: DirectX Compatible