Call of Duty: WW2 Yeni Harita Dogfighting Ekliyor

Call of Duty: WW2 Yeni Harita Dogfighting Ekliyor

Call of Duty: WW2 Harita Dogfighting

Call of Duty: WW2 Harita Dogfighting

Call of Duty: WWII‘nin bir sonraki DLC paketi yakında geliyor ve bir çok multiplayer harita ve yeni bir Zombies senaryosu ekliyor. Aynı zamanda War için yeni bir harita, oyunun asimetrik, sahne tabanlı rekabet modunu içerir ve bu harita yepyeni bir mekanik tanıtır: dogfighting.

İlk kez, Call of Duty: WW2, bir uçağı pilotluk etmenize ve gökteki diğer oyuncularla savaşmanıza izin verecektir. Operation Husky, War Mode haritası olarak adlandırılırken, Müttefik ekibinin Sicilya’da bir Axis pozisyonuna saldırmasını sağlar. Aslında Mussolini’nin güçlerinden Sicilya’yı kontrol eden Müttefiklerin dahil olduğu gerçek hayattaki “Operasyon Husky” den esinlenilmiştir.

Oyundaki ilk görev, istihbarat almaktır. Müttefiklere saldırılarına yardımcı olmak için sınırlı sayıda Molotof Kokteyli verilir. Ardından, Axis‘i geri itmeli ve istihbaratı iletmek için bir radyo istasyonunu devralmalıdırlar. Son olarak, eğer Müttefikler başarılı olursa, üçüncü aşama tüm oyuncuları savaş uçaklarına yerleştirir. Müttefikler bombardıman uçaklarını savunmalı ve Axis onları indirmelidir. PlayStation blogunda harita hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

The War Machine adlı tam DLC paketi, PS4 için 10 Nisan’da çıkacak. Bir ay sonra da Xbox One ve PC’de yayınlanacak. The War Machine için daha fazla bilgi edinmek isityorsanız; “Call of Duty: WW2 The War Machine” konumuza göz atabilirsiniz.

Kaynak: 1