Civilization 6 Switch Yayın Tarihi Açıklandı

Civilization 6 Switch Yayın Tarihi Açıklandı

Civilization 6 Switch

Civilization 6 Switch

Geliştirici ve yayıncı 2K’nın açıkladığına göre Civilization 6 Nintendo Switch’e 16 Kasım 2018’de geliyor. Nintendo Switch versiyonunda “en yeni oyun güncellemeleri ve geliştirmeleri ile dört yeni uygarlık, lider ve senaryo ekleyen dört adet ek içerik” olacaktır. Bu yeni senaryolar; Vikingler paketi, Polonya paketi, Avustralya paketi, Pers ve Makedon paketidir.

Oyunun resmi web sitesinde, “Nintendo Switch için Civilization VI, her biri tarihin esinlenerek oluşturduğu farklı bir oyun ve stil tarzına sahip dört oynanabilir senaryo içerir.” yazıyor. “Australia in Outback Tycoon” un kolonizasyonunun bir parçası olmak, “Jadwiga’s Legacy” de işgalcilerinden Polonya’yı savunmak, “Vikings, Raiders and Traders” da Avrupa’yı yağmalamak için bir Viking liderini seçmek ya da “Conquests of Alexander” da bilinen dünyayı fethetmek.

Civilization VI‘nın Nintendo Switch versiyonu, aynı zamanda, kablosuz yerel çok oyunculuda işbirliği yapmak veya rekabet etmek için dört oyuncuya kadar izin verecektir.

Civilization VI’nın birkaç pürüzlü kenarı vardır, ancak muhteşem stratejik derinlik ve karmaşık iç içe geçme nüansları ile çevreye doğru itilirler.