Company of Heroes 2 Ücretsiz

Company of Heroes 2 Ücretsiz

Company of Heroes 2

Company of Heroes 2

Son zamanlarda bazı ücretsiz PC oyunları almak için bir dizi fırsatlar oluyor ve bu durum şu anda yine bazı oyunlar için geçerli. Steam ve Humble Store ikisi de bedava oyun veriyor. Bunlardan biri gerçekten iyi.

Humble Store’da Company of Heroes 2‘nin ücretsiz bir kopyasını isteyebilirsiniz. Relic’in İkinci Dünya Savaşı strateji oyunu artık dört yıldan daha uzun bir süredir var. Ama halen türünün en iyilerinden biri olmaya devam ediyor. Her ne kadar pek çok insanın ümit ettiği şekilde önceki oyunu üzerinde genişlemese de, yine de sağlam bir oyun. Bunca yıldan sonra bile son derece doyurucu olmaya devam ediyor. Company of Heroes 2’ye ücretsiz olarak Humble Store‘dan 16 Aralık akşam saatlerine kadar sahip olabilirsiniz.

Diğer bir ücretsiz oyun ise Steam’den; Homefront. Bu oyun için biraz daha acele etmelisiniz. Çünkü 1 günü kaldı. Ayrıca Steam haftasonu için; Homefront: The Revolution oyununu da ücretsiz yaptı. Detaylar için Homefront: The Revolution ücretsiz haberimizi inceyebilirsiniz.

Ayrıca bir diğer ücretsiz sunulan oyun da Ubisoft tarafından Assassin’s Creed IV: Black Flag. Assassin’s Creed IV: Black Flag ücretsiz haberimizi de isterseniz inceleyebilirsiniz.

Kaynak: 1, 2