Crysis Sistem Gereksinimleri

Crysis Sistem Gereksinimleri

Crysis

Crysis

Crysis serisinin ilk oyunudur. 16 Eylül 2008’de Crysis Warhead adlı ayrı bir oyun piyasaya çıktı ve Crysis gibi benzer olayları farklı bir anlatı perspektifinden izledi. Crysis’in piyasaya çıktığı ve bundan sonraki yıllarda, yüksek donanım gereksinimleriyle orantılı olarak grafik tasarımı nedeniyle övüldü.

Oyun, gelecekte, Doğu Filipinlerin kıyılarında kurgusal Lingshan Adaları’ndaki bir dağa gömülü olduğu keşfedilen devasa bir uzaylı yapının temelini oluşturuyor. Tek oyuncu mücadelesinde oyuncu, Nomad adında oyunda yönlendirilen ABD Ordusu Delta Force askeri Jake Dunn rolünü üstlenir. Nomad, çeşitli fütüristik silah ve teçhizatlarla, özellikle de Future Force Warrior‘nın gerçek hayat askeri konseptinden esinlenen bir “Nanosuit” ile silahlanmış durumdadır. Crysis‘de, oyuncu hem Kuzey Koreli hem de dünya dışı düşmanlarla adada ve çevresinde çeşitli ortamlarda savaşır.

Oyuncunun silahları; örneğin ateşleme modlarının değiştirilmesi, kapsam değiştirme veya ses engelleyici ekleme gibi zaman akışını durdurmadan özelleştirilebilir. Oyuncu ayrıca takım oyunu enerjisinden güç alan Nomad‘ın “Nanosuit” askeri modunda çeşitli modları seçebiliyor. Takım elbisesinin enerjisi tükendiğinde, herhangi bir mod kullanılamaz ve oyuncu, takım tekrar şarj etmeden önce hasara karşı daha savunmasızdır. Dört moddan biri seçilebilir: Armor, hasar saptırır ve takımın enerjisini daha hızlı şarj eder. Strength, daha güçlü elle kavga, nesneleri düşmanlara ölümcül güçle atma yeteneği, daha yüksek atlamalar, daha kararlı hedefleme ve azaltılmış silah geri tepme imkanı verir. Speed, koşu ve yüzme hızının yanı sıra silahları yeniden yerleştirme gibi diğer hareket biçimlerini de arttırır. Cloak, Nomad’ı neredeyse tamamen görünmez kılar ve hareket gürültüsünü bastırır.

Crysis Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP veya Windows Vista (32 Bit)
 – İşlemci: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz Vista için) veya daha hızlı, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz Vista için) veya daha hızlı | AMD Athlon 2800+ (3200+ Vista için) veya daha hızlı
 – Bellek: 1 GB RAM (XP) veya 1.5 GB RAM (Vista)
 – VRAM: 256 MB
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6800 GT veya üstü; ATI Radeon 9800 Pro veya üstü
 – DirectX: Sürüm 9
 – Depolama: 12 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP veya Windows Vista
 – İşlemci: Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz veya AMD Athlon 64 X2 4400+
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 veya benzeri
 – DirectX: Sürüm 9
 – Depolama: 12 GB kullanılabilir alan