Dead in Bermuda Ücretsiz

Dead in Bermuda Ücretsiz

Ücretsiz Dead in Bermuda

Ücretsiz Dead in Bermuda

PC’de oynamak için yeni bir şey arıyorsanız, EA, Origin aracılığıyla başka bir ücretsiz oyun sunuyor. Yayıncının “On the House” promosyonunun bir parçası olarak en son seri, Dead in Bermuda ve sınırlı bir süre için ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Dead in Bermuda, “RPG ve macera unsurlarıyla hayatta kalma yönetimi oyunu” olarak dile getirildi. Oyunda oyuncular; uçakları düştükten sonra gizemli bir adada mahsur kalan, hayatta kalanların takımını komuta eder. Oyuncular, hayatta kalanların açlık ve yorgunluk seviyelerini yönetmeli, kamp için yükseltmeleri adanın etrafından toplanan malzemelerden yapmalı ve sonuçta “eski bir atlantis kehanetinin arkasındaki gizemleri” ortaya çıkarmalıdır.

Önceki On the House oyunlarında olduğu gibi, Dead in Bermuda’i indirdikten sonra, oyun kütüphanenizde kalıcı olarak kalacaktır. Ancak EA, On the House promosyonu aracılığıyla oyunun ne kadar ücretsiz kalacağını açıklamamıştır, bu nedenle bu teklifin avantajından yararlanmak istiyorsanız, hızlı bir şekilde hareket etmelisiniz. Oyunu buradan alabilirsiniz.

Kaynak: 1