Diablo 3 Nintendo Switch’de Zelda Ürünleri

Diablo 3 Nintendo Switch’de Zelda Ürünleri

Diablo 3 Nintendo Switch

Diablo 3 Nintendo Switch

Blizzard, bu yılın ilerleyen zamanlarında ünlü zindan oyunu Diablo 3‘ü Nintendo Switch’e getiriyor. Temel oyun ve Reaper of Souls ve Rise of the Necromancer genişlemeleri ile birlikte, Switch sürümü, Nintendo crossover öğeleri biçiminde bazı özel içerikler sunacak.

Bir röportajda Diablo 3’ün Switch portundaki ortak yapımcı Matt Cederquist, oyuncuların oyunda bir avuç Legend of Zelda‘dan esinlenmiş öğeyi elde edebileceklerini ortaya koydu. Özellikle, Switch sürümü bir Cucco hayvanı, bir Triforce portresi ve Majora’nın Mask esinli kanatlarından oluşan bir dizi içerecek. Oyuncular ayrıca bir Ganondorf transmogu kullanarak King of Evil gibi görünmek için donanımlarını da kişiselleştirebilecekler.

Blizzard, uzun bir süreden sonra yeniden Nintendo ile birlikte çalışmak konusunda düşüncelerini paylaştı.  Prodüksiyon başkanı Pete Stilwell, “Harika oldu ve bu sadece kenar servisi değil. Zorlayıcı oyun deneyimleri yapmak isteyen ve ürünleri ile gurur duyan diğer insanlarla konuşuyorsunuz. Diğer geliştiricilerle işbirliği yapmak harika bir şey.” diyor.

Diablo 3 bu yıl daha sonra Switch için lansmanı yapılacak. Blizzard, oyunun hem yerleştirilmiş hem de avuçiçi modunda 60 FPS’de çalışacağını ve oyunun Switch Pro kontrolörü ve tek bir Joy-Con dahil olmak üzere çoklu kontrolör seçeneklerini destekleyeceğini söyledi.