Diana ct, Diana Counter, Diana Counterları – Diana’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Diana ct, Diana Counter, Diana Counterları – Diana’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Diana Counter

Diana Counter

Diana counter (Diana ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Diana Ay’ın Hiddeti; Elinde hilal şeklinde Ay bıçağı taşıyan Diana, Targon Dağı çevresindeki arazilerde yasaklanmış bir inanç olan Lunari’nin savaşçısı olarak savaşır. Soğuk kış gecelerinde karın renginde parlayan zırhıyla, gümüş Ay’ın gücünün yaşayan halidir. Targon’un yükselen zirvesinin ötesindeki bir Suret’in özü ile özdeşleşmiş olan Diana artık tamamen insan değildir ve bu dünyadaki gücünü ve amacını anlamak için mücadele eder.

Öncelikle LoL karakteri Diana’nın yeteneklerini hatırlayalım.

Diana Yetenekler

Gümüşay Bıçağı
Her üçüncü vuruş, mana yeniler ve ek büyü hasarı için yakındaki düşmanları parçalara ayırır. Sonraki her 3 saldırı için her yetenek kullanımı saldırı hızı sağlar.

Hilal Saldırısı
Diana, bıçağını savurarak ay enerjisi ortaya çıkarır ve bu bir bölgeye hasar verdikten sonra patlar. Ay ışığı saldıran düşmanlar eğer gizlenmemişlerse onları ifşa eder.

Solgun Kamer
Diana, bir alanda hasar vermek için düşmanlarla temas halinde patlayan üç yörünge küresi oluşturur. Ayrıca, hasarı emen geçici bir kalkan kazanır. Üçüncü küresi patlarsa, kalkan ek güç kazanır.

Ay Düşüşü
Diana yakındaki tüm düşmanları çeker ve yavaşlatır. Yetenek kullanımından sonra Diana’ya pasif olarak saldırı hızı kazandırır.

Ay Koşusu
Diana bir düşmanı atılır ve büyü hasarı verir. Ay Koşusu, Ay Işığı’ndan etkilenen bir hedefe atılmak için kullanıldığında bekleme süresi yoktur.

Diana Counterlar’ına (Diana ct) bir göz atalım.
Diana ct, Diana Counter, Diana Counterları:

Diana’ya Karşı İyi Olan Rakipler

Diana'ya Karşı İyi Olan Rakipler

Diana’ya Karşı Kötü Olan Rakipler

Diana'ya Karşı Kötü Olan Rakipler