Disney Android ve iOS için Yeni Star Wars: Rivals Oyununu Duyurdu

Disney Android ve iOS için Yeni Star Wars: Rivals Oyununu Duyurdu

Star Wars: Rivals

Star Wars: Rivals

Lucasfilm ve Disney, “Star Wars’ın mobil cihazlar için gerçek zamanlı rekabetçi aksiyon macerası” olan Star Wars: Rivals’in kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Oyun, halihazırda Star Wars Battlefront 2 oyununu istila eden aynı oyna-kazan sistemi üzerine inşa edilmiş gibi görünüyor.

Gerçek zamanlı mücadelede zorlu oyuncuların çapraz platformu ile PvP alanlarında yarışabilirsiniz. Oyun tarzınız veya ihtiyaç duyduğunuz strateji ile uyuşmak için dövüşürken kahramanları değiş tokuş edebilirsiniz. Bununla birlikte, sağlam bir kahramanın takımına sahip olmak için onları kilidini açmak zorundasınız.

Star Wars: Rivals Tanıtım

Görünüşe göre, bir kahramanın ne kadar nadirse, sahalarda o kadar iyi performans gösterecektir. Arena Leagues‘de ilerledikçe Princess Lei, Poe Dameron ve Lando Calrissian gibi simgesel karakterler de dahil olmak üzere gittikçe az görülen ve güçlü kahramanların kilidini açabilirsiniz.

Tüm karakterler, Darth Vader‘ın Force choke ve Han Solo‘nun DL-44 blasteri gibi, oyuncuların kendi başlarına öğrenmek zorunda kalacakları kendi silahları ve özel yetenekleriyle gelir.

Açıkçası, oyun ücretsiz olarak satışa sunulacak, ancak uygulama içi alışverişlerde 4.99 dolardan 99.99 dolara kadar gerçek paraya mal olacak.

Star Wars: Rivals için ön kayıt yapan Android oyuncularına özel bir bonus verilecek; ölüm destek görevlilerine özel erişim. Öte yandan, iOS oyuncusu, oyun başlatıldığında sınırlı bir süre Rebel Special Forces (SpecsForces) destek birimlerine özel erişim hakkı kazanacak.

Kaynak: 1