Doom Eternal Duyuruldu

Doom Eternal Duyuruldu

Doom Eternal

Doom Eternal

Bethesda Doom Eternal‘i açıkladı. E3 2018’de basın toplantısı yöneticisi yapımcı Marty Stratton ve yaratıcı yönetmen Hugo Martin, oyunun önceki oyunun yaptığı her şeyi alacağını ve ileriye doğru iteceğini söyledi. Doom Slayer her zamankinden daha güçlü, düşman türleri ikiye katlandı ve Dünya’da gerçekleşir.

Ne yazık ki herhangi bir oynanış yoktu, ama Stratton, Bethesda ve id Software’in oyunun, özellikle de yeni Quakecon’da eklenen yeni özelliklerin gösterileceğini söyledi. Fragmana bağlı olarak, oyunda tüm gerekli özelliklerin görüleceği gibi görünüyor: korkunç görünümlü düşmanları, parçalanmış bir müziği ve kan.

2016’nın Doom’u, serinin başarılı bir şekilde yeniden başlatılmasının, yaygın eleştirel beğeni topladığını kanıtladı. Şüphesiz, yüksek sesli ve kaotik mücadele Doom’un en güçlü bileşenidir. Sizi öfkenin ve ağır metalin ruhunun körüklediği korkunç senaryolara sokar. Pek çok nişancı, Doom’un getirdiği heyecanı kovalar, ancak birkaç tanesi infazında güçlüdür. Günümüzün klasik Doom oyunlarının dokunuşlarını yapan şeyin özünü yakalar ve onu etkileyici şekilde işlenmiş cehennem manzaraları ve istikrarlı yükseltmelerden oluşan sürekli bir akışla modern damaklara uyarlar.