Dota 2, Steam’de Negatif İnceleme Puanları Alıyor. Peki Ama Neden?

Dota 2, Steam’de Negatif İnceleme Puanları Alıyor. Peki Ama Neden?

Oyuncular, Half-Life Dota 2 Yüzünden Bitti Diyor

Dota 2’nin hangi oyunun sonunu getirdiği düşünülüyor? Geçen hafta eski Valve yazarı Marc Laidlaw, geliştiricinin en ünlü serisinden uzaklaşmadan önce planladığı Half-Life 2: Episode 3 hikayesinin bir özetini yayınladı. Bazı oyunculara göre kaçırılmış eğlenceli bir oyunu anımsatan paylaşım, bazı oyuncuları da kızdırdı. Kızan oyuncular soluğu Dota 2’nin Steam sayfasında aldı.

Dota’nın bunun ile ne alakası var diyebilirsiniz. Kesinlikle hiç alakası yok. Kendisi, Valve tarafından geliştirilmiş popüler bir oyun. Sadece kızgın insanlar sevdikleri serinin dondurulmasına karşı gösterdikleri tepkiyi orada göstermek istediler. Fakat Dota 2’yi Half-Life serisini öldürmekle suçlamayanlar da yok değil.

Bir kullanıcı yorum kısmına‘’Valve, Dota 2 ve CS:GO’yu, Half-Life’tan değerli görüyor?’’ diye yazmış. Bir diğeri ‘’Counter-Strike ve Half-Life’ın katili’’ yazmış. Yani anlayacağınız kafalar karışık. Buna rağmen, Dota 2, Steam’de “çoğunlukla olumlu” olarak görünüyor. Yani bu protesto daha önce yapmış olduğumuz ‘’Gelmiş Geçmiş En Etkili Fan Prostestoları’’ listemize giremiyor.