Dragon Ball FighterZ: Yeni DLC Karakterler Fused Zamasu ve Vegito Çıktı

Dragon Ball FighterZ: Yeni DLC Karakterler Fused Zamasu ve Vegito Çıktı

Dragon Ball FighterZ: Fused Zamasu ve Vegito

Dragon Ball FighterZ: Fused Zamasu ve Vegito

Dragon Ball FighterZ kadrosu, Dragon Ball dövüş oyunu için iki tane daha DLC karakterinin gelmesiyle büyümeye devam ediyor. Fused Zamasu ve Super Saiyan Blue Vegito’nun her ikisi de PS4, Xbox One ve PC’de mevcuttur ve ayrı ayrı ya da Dragon Ball FighterZ sezonluk geçişin bir parçası olarak satın alınabilir.

Hem Fused Zamasu ve Super Saiyan Blue Vegito, Dragon Ball Super’da ortaya çıkan kaynaşık savaşçılardır. Fused Zamasu, serinin başlıca antagonistlerinden biri ve Goku Black ile kötü Supreme Kai Zamasu‘nun ortaya çıkan füzyonudur. Kadrodaki diğer karakterlerin aksine, özel saldırılarının bir kısmı ona hava yoluyla özgürce uçma yeteneği sağlıyor.

Bu arada Vegito, Goku ve Vegeta’nın kaynaşmış şeklidir. Onun özeli; Final Kamehameha, Vegeta‘nın Final Flash ve Goku‘nun imzası olan Kamehamha’nın birleşimidir. Aynı zamanda onun hamlesine yansıyan, çok kaba ve kendine güvenen bir savaşçıdır; fragmanda, kollarıyla çarparak atıcı bir vuruş yaptığı  görülebiliyor. Fragmanda her iki karakteri de hareket halinde görebilirsiniz.

Dragon Ball FighterZ’in ilk çift DLC karakterleri Broly ve Bardock gibi, Fused Zamasu ve Vegito $5 / £4 / $7.55 AU’ya tek tek indirilebilir. Bu arada, oyunun sezon geçişini satın almış olanlar, hiçbir ek ücret ödemeden her iki dövüşçüyü de alacaklar. Daha önce olduğu gibi, her karakter kendi Lobby avatarı ve Z Stamp ile birlikte gelir.

Dragon Ball FighterZ sezon geçişi $35 US / £22 / $40.95 AU mal olur. Oyuncular çıktıklarında sekiz DLC karakterine erişir. Şimdiye kadar, dört ek karakter ortaya çıkmıştır, yayıncı Bandai Namco ne zaman geleceği ile ilgili bir bilgi vermese de hâlâ oyun için yolda dört habersiz savaşçı vardır.