Dragonborn’dan Başka Biri Olarak Rol Yapmanıza İzin Veren 5 Skyrim Modu

Dragonborn’dan Başka Biri Olarak Rol Yapmanıza İzin Veren 5 Skyrim Modu

Skyrim Modları

Skyrim Modları

Skyrim‘in yeni bir oyununa başlamak istiyorsanız, efsanevi Dragonborn‘un farklı versiyonları olarak nasıl oynayacağınıza dair birçok seçeneğiniz var. Farklı bir ırk ya da farklı bir sınıf olarak oynayabilir veya farklı motivasyonlar ya da yeni bir backstory verebilirsin. Aynı görev çizgisini tekrar oynatırken bile yeni bir deneyime sahip olabilirsiniz.

Ama daha da iyisi, Dragonborn’un rolünü tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. Neden bunu kehanetin kahramanı değil de bambaşka bir insan hakkında bir sonraki oyunda yapmıyorsunuz? İşte Skyrim’i Dragonborn’dan başka bir karakter olarak oynamak için harika 5 Skyrim modu.

1. Alternate Start

1. Alternate Start

Ayak parmaklarını Skyrim’i modifiye etmek isteyen herkes, denemedikleri halde, Alternate Start’ı duymuş olacaklardır. Ve eğer yapmadıysan, gerçekten yapmalısın.

Alternate Start, açılış sekansını atlamanıza ve farklı bir nedenden dolayı Skyrim’de yaşayan bir karakter yaratmanıza izin verir. Belki birkaç temel malzeme ile tekneden gelirsiniz, belki de bir ev ve bir sürü eşya ile ev sahibi olursunuz. Belki bir haneyi ziyaret eden rastlantısal bir arkadaşınız, ya da vahşi doğada bir kampta saklanan bir kanun kaçağı, ordudaki bir asker, hatta tenha bir vadide yaşayan bir vampir. Bunlar, modda bulunan ilgi çekici seçeneklerden sadece birkaçı.

Güzel olan şey, eğer ana görevi bir noktada başlatmak istiyorsanız, yine de yapabilirsiniz. Hancılarla söylentiler hakkında soru sormaya başla ve onlardan biri Helgen’den bahsedecek. Bu noktada ana görevi başlatabilirsiniz.

Alternate Start İndir

2. Interesting NPCs

2. Interesting NPCs

Eğer Dragonborn değilsen, dünyanın dört bir yanında maceraları tamamlayıp ejderhaları öldürürsen, yerliler arasında daha fazla zaman harcayacaksın. Ve vanilya oyununda, özellikle daha önce bir oyunda daha önce tanışmışsanız çoğu özellikle büyüleyici karakterler değil.

Interesting NPCs modu, Skyrim’in vatandaşlarına daha derin ve kişilik kazandırmak için yeni arka planlar, diyalog ağaçları ve özel sesler ekliyor. Birçoğunun yeni arayışları vardır ve bazıları sizin takipçileriniz olabilir. Hatta evlenebileceğiniz birkaç kişi vardır.

Interesting NPCs İndir

3. Live Anywhere

3. Live Anywhere

Eğer cesur ve kudretli Dragonborn değilseniz, size yaşamak için ev veren insanlar gibi birkaç ünlüyü kaçırmaya başlayacaksınız. Bazı evler size görevler aracılığıyla gelir ve bazılarını satın alabilirsiniz, ancak Live Anywhere modu istediğiniz yerde hemen hemen kendi evinizi inşa etmenize izin verecektir.

Emin olmak için alçakgönüllü bir ev, ama büyük bir şehirde yaşamaktan hoşnut olmayan bir şey var ve evinizi aramak için cazip bulduğunuz oyunda herhangi bir yeri seçebilmeniz mümkün.

Live Anywhere İndir

4. Hunterborn

4. Hunterborn

Belki de ejderhaları öldürmeyeceksin, ama Skyrim’deki vahşi hayatın ne kadar düşmanca olduğunu düşünürsen, muhtemelen bir şeyler öldüreceksin. Yani, avcılık yapmak ve hayvanları öldürmek, vücutlarını sadece birkaç parça yağma saklayan konteynırlar gibi işlemekten çok daha sürükleyici olmak isteyebilirsiniz.

Hunterborn, bir hayvanı öldürdüğünde yeni eylemler ekler. Vücudu alabilirsin, giyinebilirsin ya da el ile yağmalayabilirsin. Deri yüzmek, kasaplık, hasat ve iskelet bertarafı ekler. Aynı zamanda doğal olarak uzman bir avcı ya da kasap değil, özel silah ve aletler, yeni simya muhteviyatı, yemek tarifleri ve çok daha fazlası olmadığınızı varsayarak bir beceri sistemi sağlar. Hunterborn olduğun zaman ejderha seslerini bile özlemeyeceksin.

Hunterborn İndir

5. NPC Bartering

5. NPC Bartering

Rol oynamanın büyük bir kısmı kendinize kısıtlamalar getiriyor. Skyrim, hızlı seyahat ederek dünyanın dört bir yanından kolayca geçmenizi sağlar, ancak dünyanın gerçek bir vatandaşı gibi hissetmek istiyorsanız, kısayollar olmadan bir yerden diğerine seyahat etmeyi seçebilirsiniz. Bu, eğer belirli bir maddeye ihtiyaç duyuyorsanız ve bir kasabadan veya şehirden uzaksınız, en yakın tüccar ulaşmak için gerçek bir girişim olabilir.

Ancak, NPC Bartering, yalnızca rol yapan oyuncular için değil, aynı zamanda gerçekçi bir şekilde gerçekçi hissettiren, karşılaştığınız herhangi bir NPC ile ticaret yapmanıza izin verir. Kıyafetleri sırtlarından satın alamazsın, ama sahip olabileceği başka bir şey için ticaret yapabilirsiniz.

NPC Bartering İndir