Draven ct, Draven Counter, Draven Counterları – Draven’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Draven ct, Draven Counter, Draven Counterları – Draven’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Draven Counter

Draven Counter

Draven counter (Draven ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Draven Görkemli Cellat; Noxus’ta, hesapverenler olarak bilinen savaşçılar, kanın döküldüğü ve dayanıklılığın test edildiği arenalarda birbirleriyle yüzleşirler, ama hiçbiri Draven gibi rağbet görmez. Bu eski savaçı kalabalığın, abartılı doğal yeteneğini ve baltalarından püsküren kanı eşsiz bir şekilde takdir ettiğini keşfetti. Kendi küstah mükemmelliğine karşı hayran olan Draven, adının imparatorluğun her yerinde sonsuza dek haykırılığından emin olmak için kimi yenmesi gerekirse yeneceğine ant içti.

Öncelikle LoL karakteri Draven’in yeteneklerini hatırlayalım.

Draven Yetenekler

Draven Ligi
Draven, bir Dönen Balta yakaladığında ya da bir minyon, canavar ya da kule öldürdüğünde izleyenlerin Hayranlığını kazanır. Düşman şampiyonlarını öldürmek, ne kadar hayranlığa sahip olduğuna dayanarak Draven’e bonus altın verir.

Dönen Balta
Draven’in bir sonraki saldırısı, fiziksel hasar verir. Bu balta, hedefi havaya fırlatır. Draven onu yakalarsa, otomatik olarak başka bir Dönen Balta’yı hazırlar. Draven aynı anda iki Dönen Balta’ya sahip olabilir.

Adrenalin Seli
Draven’in Hareket Hızı ve Saldırı Hızı artar. Hareket Hızı ikramiyesi, süresi geçtikçe hızla azalır. Bir Dönen Balta’sı yakalamak, Adrenalin Seli’nin bekleme süresini tazeler.

Geri Dur
Draven baltalarını fırlatır, vurduğu hedeflere fiziksel hasar verir ve onları kenara savurur. Hedefler yavaşlar.

Ölüm Pervanesi
Draven, vurduğu her birime fiziksel hasar vermek için iki büyük balta fırlatır. Ölüm Pervanesi yavaşça yön değiştirir ve bir düşman şampiyonuna çarptıktan sonra Draven’e geri döner. Draven, bu yetenekleri de etkinleştirebilir ve eksenler uçuşa geri dönmesine neden olur. Her bir birim vuruşu için daha az hasar verir ve eksenler ters yönde döndüğünde sıfırlanır.

Draven Counterlar’ına (Draven ct) bir göz atalım.
Draven ct, Draven Counter, Draven Counterları:

Draven’e Karşı İyi Olan Rakipler

Draven'e Karşı İyi Olan Rakipler

Draven’e Karşı Kötü Olan Rakipler

Draven'e Karşı Kötü Olan Rakipler