Dynasty Warriors 9 Sistem Gereksinimleri

Dynasty Warriors 9 Sistem Gereksinimleri

Dynasty Warriors 9

Dynasty Warriors 9

Dynasty Warriors 9, Omega Force tarafından geliştirilen ve 8 Şubat 2018’de Japonya’da PlayStation 4 için Koei Tecmo tarafından yayınlanan ve 13 2018’de Batılı piyasalarda PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows için gelecek bir hack ve slash video oyunudur.

Dynasty Warriors 9 gizli unsurları olan hack ve slash oyunudur. Oyun, açık dünya ortamının getirilmesi ile serinin oyununu yenileyecek. Oyun, kentler ve kasabalar gibi yaşanabilir ortamların yanı sıra büyük savaşların gerçekleştiği yerlere odaklansa da, Çin’in hareket edebilen bir haritası uygulanacak ve oyuncu serbestçe yürüyerek, at sırtında veya tekne üzerinde dolaşabilecektir. Karakterlerin hareket kümesi kombinasyonları da revize edilmesi planlanmaktadır.

Oyuncu düşman takviyelerine bir kanca kullanarak istila edebilir ve sızabilir. Oyunda bir gece-gündüz döngüsü ve dinamik hava durumu sistemi de yer alacak. Zaman ve hava şimdi gerçek zamanlı olarak değişecek ve düşman görüşü gece ya da yağmura göre etkilenebilecek. Harita, ana hikaye görevleri tamamlandığında zamanında ilerleyecek, ancak “yüksek derecede zorluk” olarak tanımlanmış ilişkili yan görevleri tamamlayarak da görevler bitirilebilir.

Dynasty Warriors 9 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
  – İşletim Sistemi: Windows Xp 64-bit
  – İşlemci: İntel Core i3-560 3.3GHz veya AMD Phenom II X4 805
  – Bellek: 2 GB
  – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 730 v2 veya AMD Radeon R7 240 v2 2GB
  – DirectX: Sürüm 9
  – Depolama: 15 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
  – İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
  – İşlemci: Intel Core i7-860 Quad 2.80GHz veya AMD FX-8120
  – Bellek: 6 GB
  – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti veya AMD Radeon HD 7850
  – DirectX: Sürüm 11
  – Depolama: 15 GB