E3 2017 Metro Exodus Gösterildi!

E3 2017 Metro Exodus Gösterildi!

Evet, E3 2017 esnasında yapılan Microsoft’un sunumundan gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. En güncel oyun haberlerini ve E3 2017 haberlerini Gamer.com.tr ekibi olarak sizlere aktarmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Gerek kitapları olsun, gerek oyunları olsun gerçekten gönüllerde taht kurmayı başaran Metro serisinin yeni oyunu Microsoft tarafından 00.00’da başlayan sunum sırasında gösterildi. Gerçekten oldukça başarılı bir yapım olan Metro’nun yeni oyununa Metro Exodus ismi verildi. Oyunun açık dünya olduğunu düşündüren ögelerin yayınlanan videoda kullanılması gerçekten bizleri heyecanlandırmadı değil. 

Gerçekten biz Metro serisinin yeni bir oyununun geleceğini beklemiyorduk açıkçası. Yani, evet elbette ki çıkardı fakat E3 2017’de böyle bir oyunun duyurulmasını beklemiyorduk.

Gerçekten izleyenleri geren, heyecanlandırmayı başaran bir Metro Exodus videosu ile sizlerleyiz. Videoda gerçekten bol bol yaratık gösterilmiş. Gerçekten oyunun harika grafiklerine sahip olduğunu bir daha belirtmek istiyorum ve daha fazla uzatmadan sizleri yayınlanan oynanış videosuyla baş başa bırakıyorum.