E3 2017: Starlink: Battle for Atlas Duyuruldu!

E3 2017: Starlink: Battle for Atlas Duyuruldu!

Splinter Cell’den sonra: Kara liste geliştiricisi Ubisoft Toronto bu oyunu bitirdi; stüdyo bir dahaki sefer ne yapmak istediğini düşündü. Şimdi, bu oyun ortaya çıktı ve muhtemelen beklediğiniz gibi değil. Starlink: Battle for Atlas, Xbox One, PS4 veya Nintendo Switch denetleyicisine takılı gerçek dünyadaki, modüler oyuncakları içeren çok benzersiz bir oyun.

Atlas için Battle for Snowdrop Motor (Bölme) kullanarak, oyun denetleyicisine tutturulan tamamen modüler bir uzay gemisi oyuncağı kullanıyor. Gemi parçaları (kanatlar, silahlar vb.) Gibi farklı öğeleri karıştırıp eşleştirebilir ve farklı “Pilot” karakterleri de ekleyebilirsiniz. Bir bölümü veya pilotu takas ettiğinizde, bu anında ekranda görüntülenir. Gerçekten tek kelime ile harika değil mi ama?

Oyun açısından, Atlas, devasa açık bir dünyada yerini alan bir köpek dövüş oyunu. Yayınlanan videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ayrıca E3 2017’de Ubisoft’un sunumu hala devam ediyor. Sunumu canlı olarak izlemek isteyenler hemen aşağıdan izleyebilirler. Gerçekten Ubisoft’un sunumu oldukça heyecanlı geçiyor.