EA’nın Yeni Oyununu PS4, Xbox One ve PC’de Ücretsiz Oynayın

EA’nın Yeni Oyununu PS4, Xbox One ve PC’de Ücretsiz Oynayın

Unravel 2 Ücretsiz

Unravel 2 Ücretsiz

26 Haziran ile 30 Temmuz arasında, PS4, Xbox One ve PC’de ücretsiz olarak EA’nın yeni oyunu Unravel 2’nin deneme sürümünü oynayabilirsiniz. Demo oyunun ilk iki seviyesi ile geliyor ve 10 saate kadar oynanabiliyor. Sadece zamanlayıcıyı durdurmak için oyun oturumları arasında oyundan çıkmayı hatırladığınızdan emin olun.

Unravel 2, Yarny’nin oynadığı bir yan kaydırma bulmaca platformuydu. Bu devam, başka bir oyuncu tarafından yerel işbirliği üzerinden kontrol edilebilen ikinci bir bebek ekler. Oyun, küçük iplik bebeklerinin perspektifinden gerçek dünyada gerçekleşir.

Küçük boyutlarından dolayı karşılaştığınız sıradan ürünler genellikle ilerlemenizi durdurur. Siz ve (isteğe bağlı) ortak çalışma partneriniz, her bir çıkmazdan nasıl geçeceğinizi bulmakla görevlendirilirsiniz. Çoğunlukla çözüm, bebeğinizin ipliğini kullanarak engeller arasında geçiş yapmaktır.

Hemen her an, en küçük yaratıkların bakış açısından nefes kesici fotogerçekçi dünyada yeterli zaman ve alan verilir. Bu fırtınalı kuşları, çayırlar boyunca kovalar ve en önemlisi, her zaman arkanızda olan bir arkadaş ile neşeli bir ortaklık içeren bir oyun.

EA, E3 2018 ile çakışan basın toplantısında Unravel 2’yi duyurdu ve piyasaya sürdü. Tam oyun, her biri 30 dakika kadar süren altı seviye ile geliyor. Tüm platformlarda 20 dolardır.