Ekko ct, Ekko Counter, Ekko Counterları – Ekko’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Ekko ct, Ekko Counter, Ekko Counterları – Ekko’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Ekko Counter

Ekko Counter

Ekko counter (Ekko ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Ekko Zamanı Kıran Çocuk; Zaun’un tekinsiz sokaklarından yaman bir delikanlı olan Ekko, herhangi bir durumu kendi avantajına çevirmek için zamanı manipüle eder. Kendi icadı olan Zaman Kapsülü’nü kullanarak, mükemmel anı yaratmak için gerçekliğin dallanma olasılıklarını araştırır. Bu özgürlüğü gözden geçirmesine rağmen, arkadaşlarına tehdit olduğunda, onları savunmak için her şeyi yapar. Dışarıdan bakıldığında Ekko, her seferinde ilk kez imkansızı başarır gibi görünüyor.

Öncelikle LoL karakteri Ekko’nun yeteneklerini hatırlayalım.

Ekko Yetenekler

Z-Kapsülü Rezonansı
Ekko’nun Zaman Kapsülü, büyülerini ve saldırılarını zaman enerjisiyle güçlendirir. İsabet eden her üçüncü yetenek bonus hasarı verir ve eğer hedef bir şampiyon ise, Ekko’nun hareket hızı artar.

Kurmalı Kapan
Ekko, bir düşman şampiyonuna çarparak zamanla çarpışma alanına giren, içeride yakalanan herkesi yavaşlatan ve zarar veren bir zaman bombası atar. Bir süre sonra, el bombası yolundakilere hasar vererek Ekko’ya geri döner.

Paralel Yakınsama
Ekko, zaman çizgisini böler ve birkaç saniye sonra içeride yakalanan düşmanları yavaşlatan bir anomali yaratır. Eğer Ekko bu alana girerse, koruma sağlar ve düşmanları zamanda dondurarak sersemleten bir patlamaya yol açar.

Zaman Sıçraması
Ekko gelecek saldırılardan kaçınmak üzere yuvarlanırken Zaman Kapsülü’nü çalıştırır. Bir sonraki saldırısı bonus hasar verir ve gerçekliği bükerek Ekko’yu hedefinin yanına gönderir.

Kronokırılma
Ekko zaman çizelgesini paramparça eder, zamanın tersine dönerek daha uygun bir ana geri gider. Birkaç saniye önce neredeyse oraya geri döner ve o süre içinde alınan hasarın yüzdesini iyileştirir. Ekko’nun ortaya çıktığı alandaki düşmanları büyük hasar alırlar.

Ekko Counterlar’ına (Ekko ct) bir göz atalım.
Ekko ct, Ekko Counter, Ekko Counterları:

Ekko’ya Karşı İyi Olan Rakipler

Ekko'ya Karşı İyi Olan Rakipler

Ekko’ya Karşı Kötü Olan Rakipler

Ekko'ya Karşı Kötü Olan Rakipler