Electroneum Nedir? Electroneum Nasıl Alınır?

Electroneum Nedir? Electroneum Nasıl Alınır?

Electroneum

Electroneum

Elektroneum büyük bir potansiyeli olduğu düşünülen bir coindir. Bu coinin ne olduğunu ve nasıl alındığını merak eden birçok kişi olabileceğiniz düşündüğümüz için konuyu şöyle bir özetleyelim dedik. Öncelikle bu coini alabileceğiniz tek yer şuanda cryptopia.

Electroneum Nedir?

Elektroneum ilk İngiliz coinidir. Bu sebeple Birleşik Krallık’ta coin işleriyle uğraşanların çoktan ilgisini çekmiş bir coin kendisi. Şimdilik satın alabileceğimiz tek yer olan cryptopiaYeni Zelenda kökenli bir site. Gerekli başvuruları yapıyorlar, çok yakında birçok borsada olacaklar. Kendi sitelerinden de takip edebilirsiniz.

Electroneum İle Ne Yapılır?

Bu coinin en güzel yanı madencilik kısmı. Cep telefonunuzdan herhangi bir bilgisayara kadar birçok ortamda mining yapabileceksiniz. İndireceğiniz bir uygulama ile bu çok kolay olacak. Güzel ve güvenli bir cüzdanı da olan bu coin şuanda test aşamasında. Eğer bu testleri başarıyla geçerse çok yakında telefondan bile coin üretebileceğiz.

Electroneum Ne Yapmak İstiyor?

Bu coin bugüne kadar pek üstünde durulmamış mobil dünyayı hedefliyor. Dünya üzerinde 2 milyardan fazla akıllı telefon var. Eğer hedeflerine ulaşıp yaygınlaşabilirlerse, telefondaki bir uygulamadan güvenli bir şekilde coin üretip, ücretsiz olarak ödeme ve alım işlemlerinizi yapabileceksiniz.

Nasıl Electroneum Alırım?

İlk önce cryptopia borsasından bir hesap açmanız gerekiyor. Büyük bir site olmasa da güvenlidir. Şimdilik sadece kendi ülkelerindeki bankalardan ödeme aldıkları için bitcoin, litecoin gibi başka coinler üzerinden alım satım yapabilirsiniz. Bu işlem aynı binance.com ‘da olduğu gibidir. Günlük sabit bir limiti var. Bu limit 4000 USD. Kimlik vb. şeyleri göndermenize gerek yok. Direkt alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bitcoin satan herhangi bir borsa üzerinden bitcoininizi alabilirsiniz. Komisyonları ve bitcoin fiyatını göz önünde bulundurarak seçiminizi yapabilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey, satın almadan önce cryptopia sitesinde sağ üstte bulunan isminizin yanındaki bitcoin simgesine tıklayıp ‘balance’ linkine tıklamak. Sonra search kısmına btc (bitcoin) yazarak karşınıza çıkan yazıdaki ‘action’ kısmının altındaki yeşil oka tıklayıp, açılan sayfadan ‘deposit adress’ yazan kısımdaki “1asşfkasişfjsşfjş123şşjfasdf” gibi bir kodu kopyalamak.

Bitcoin almaya karar verdiğiniz site sizden bir adres isteyecek istediği bölüme bu kodu yapıştırın ve sonra ne kadar bitcoin almak istiyorsanız o kadar bitcoin alın. Bitcoinleriniz direkt cyrptopia’ya iletilecektir. Aldığınız siteye ve onay işlemlerinin süresine göre bu zaman değişecektir. Sitede bulunan market yazısına tıklayıp almak istediğiniz coini seçebilirsiniz. 

Güncel Bitcoin Fiyatları için sitesinden yararlanabilirsiniz.

Altcoinler hakkında daha çok bilgi edinmek isterseniz Altcoinler Nasıl Alınır?  isimli yazımıza göz atabilirsiniz.

Altcoin alım satım işlemleri için binance.com ‘dan faydalanabilirsiniz.