En Çok Satan Oyunlar – Mayıs 2. Hafta

En Çok Satan Oyunlar – Mayıs 2. Hafta

En Çok Satan Oyunlar

En Çok Satan Oyunlar

PlayStation 4’de özel God of War, bu hafta üst üste dördüncü hafta İngiltere’nin fiziksel satış grafiklerinde en üste çıktı ve Nintendo’nun Donkey Kong Country: Tropical Freeze 2. sırada kaldı. 12 Mayıs’ta sona eren haftaya ait grafiklerde, Far Cry 5 ve FIFA 18 3. ve 4. sıralardaki yerlerini korudular.

Bu hafta grafiğe sadece bir yeni oyun girdi; Conan Exiles. 13. sıradan girişini yaptı. Başka bir değişiklik ise, Assassin’s Creed Origins‘ın 10. sırada, Destiny 2‘nin de 9. sırada yer alarak ilk 10’a yeniden girmeleri. Destiny 2’nin ikinci genişlemesi Warmind, 8 Mayıs’ta giriş yaptı ve karışık eleştirilerle karşılandı. Eklenen içeriğin oyunculara yeni stratejiler düşünmek ve yeni ganimet kazandırmak amacıyla yenilenmiş bir amaç kazandırdığı söylendi.

Tropikal Freeze ise Nintendo’nun Breath of the Wild ya da Super Mario Odyssey ile aynı şekilde güçllü bir histir, ama yaratıcılık ve ustalıkla tasarlanmış zorluklarla dolu fantastik bir platform. Her zaman zorlu, ancak nadiren sinir bozucudur. En sık görülen anların bile mükemmel hissettirmesini sağlamak için ayarlanmıştır.

En Çok Satan Oyunlar Listesi

01. God of War
02. Donkey Kong Country: Tropical Freeze
03. Far Cry 5
04. FIFA 18
05. Fallout 4
06. Mario Kart 8 Deluxe
07. Lego Marvel Super Heroes 2
08. Assassin’s Creed Origins
09. Grand Theft Auto V
10. Destiny 2