En Çok Satan Oyunlar – Nisan 2. Hafta

En Çok Satan Oyunlar – Nisan 2. Hafta

En Çok Satan Oyunlar

En Çok Satan Oyunlar

Geçtiğimiz yedi gün içinde önemli yeni oyun sürümü bulunmayan İngiltere satış listeleri, 7 Nisan’da sona eren hafta için tanıdık bir hikaye anlatıyor. Far Cry 5, satış gözlemcisi GfK Chart-Track’e göre en üst noktayı korurken, FIFA 18 2. sıra ve Sea of Thieves 3. sıradaki yerleriyle geçen haftaki sıralamanın aynısını oluşturdular.

İlk üçün dışında Forza Motorsport 7, beş basamak yükselerek 4. sıraya yerleşti. PlayerUnknown’s Battlegrounds, 5. sıradaki poziyonunu koruyarak ilk beşte kalmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce, PUBG‘nin Xbox One versiyonunun yakında Miramar haritasını alacağı açıklandı. Bu nedenle, oyuncuların yakın gelecekte dört gözle bekleyecekleri bir şeyleri var.

Star War Battlefront 2‘deki bir fiyat promosyonu, EA ve DICE’ın bilimkurgu nişancısını 16. sıraya yeniden getirdi. Bu arada Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, aynı hafta içinde 10. sıraya kadar yükseldi.

Far Cry 5, lansmanından bu yana büyük başarılar elde etti: serideki en hızlı satış oyunu ve Ubisoft’un en büyük ikinci lansmanı oldu. Ayrıca olumlu eleştiriler alarak popüler oldu.

En Çok Satan Oyunlar Listesi

01. Far Cry 5
02. FIFA 18
03. Sea of Thieves
04. Forza Motorsport 7
05. PlayerUnknown’s Battlegrounds
06. Call of Duty: WWII
07. Mario Kart 8 Deluxe
08. Grand Theft Auto V
09.
Super Mario Odyssey
10. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Kaynak: 1