En İyi 10 Oyuncu Klavyesi!

En İyi 10 Oyuncu Klavyesi!

1. Corsair K70 RGB Rapidfire

Corsair’in K70 RGB Rapidfire klavyesi hızla ilgili. Cherry’nin yeni lineer MX Speed Switch özelliğine sahip olan tuşları oldukça duyarlıdır ve parmaklarını hafifçe bastırmak için hafifçe hareket ettirirler. Anahtar 45g’lık hafif bir çalıştırma kuvveti ile sadece 1.2mm’de çalışıyor. Hassas tuşlar olan Süper duyarlı Cherry MX Reds, yine de uzun yazma oturumları için uygun değildir. Bununla birlikte, birinci şahıs atıcılar veya hızlı refleksler gerektiren herhangi bir oyunla uğraşıyorsanız, K65 RGB bu iş için donatılmıştır. Tam uzunlukta K70 RGB Rapidfire ayrıca, LAN partilerine götürmek için taşınması ve bir torbaya kayması daha kolay olan K65 RGB adı verilen tensidsiz bir versiyonda mevcuttur. Büyük kardeşleri gibi K70 de güzel özelleştirilebilir RGB aydınlatma özelliğine sahiptir.

2. Razer Ornata

Çok uzun süre mekanik ve membran anahtarlar arasında bir ayrım yapıldı, ancak şimdi Razer ikisini de ‘Mecha-Membrane’ Ornata klavye ile bir araya getirdi. Bu yeni anahtarlar Razer’in yıllar içinde öğrendiği her şeyden çekiyor. Sonuç, daha kısa tuşlarla, Blackwidow X Chroma’daki yeşil düğmelerin dokunsal hissi ve yüksek sesle duyulabilir bir tıklama ile büyük bir yazarak deneyim elde edildi. Ornata, diğer ürünlerinde olduğu gibi, tamamen özelleştirilebilir, anahtar başına arka plan aydınlatması ve peluş bir bileklik ile de birlikte geliyor.

3. SteelSeries Apex M800

Batıda (ve dünyanın diğer yerlerinde) en hızlı klavye olarak fatura kesilen Apex M800, hemen hemen tüm diğer klavyelerden farklı olarak geliyor. Bunun nedeni inanılmaz derecede hızlı tepki veren QS1 anahtar anahtarının 1,5 mm anahtar sürüşü ve 45cN harekete geçirme kuvveti olması. Düşük seyahat ve doğrusallığı, Cherry MX Reds’e benzer bir his verir, ancak her bir tuşa vurmak için daha az çaba sarf eder. Bu Apex M800’ü oyun oynamak için mükemmel bir klavye yapar, ancak zırhlı tuş svici, yazmaya gelince biraz zaman ayırmanız gerektiği anlamına gelir – özellikle de içinde Cherry’nin MX anahtarları bulunan dokunmatik bir klavyeden geliyorsanız . M800’ün tek tek aydınlatmalı tuş vuruşları göze çarpıyor ve M800’ün altı adet sola konumlandırılmış makro tuşu size büyü atmasına ve bir an önce silah değiştirmenize yardımcı oluyor.

4. Cherry MX Board 6.0

Cherry’nin amiral gemisi MX Board 6.0, Razer BlackWidow X Chroma gibi diğer oyun klavyelerine kıyasla daha düşük bir profile sahiptir, bilek destesini yazıp oynamayı tercih ederseniz, mükemmel hale getirir. Cherry’nin MX Red anahtarları, MX Board 6.0 hızlı tepki sürelerini ödünç altına alır, ancak tuşlar birbirine oldukça yakın oldukları için yazarken de mükemmel. Göz alıcı bir alüminyum şaseye yerleştirilen MX Board 6.0 kesinlikle ucuz hissetmiyor ve kan kırmızısı anahtar aydınlatması nefis bir şekilde can sıkıcı. Ofis için de uygun mekanik bir klavye.

5. Logitech G810

Logitech, Orion Spark G910 mekanik klavyesini G810 ile takip etti ve canlandırıcı bir şekilde büyüdüğünü hissediyor. Sportif Logitech’in kendi Romer G anahtarları, Cherry’nin çeşitli anahtarları kadar ezik değil, G810, yazarak veya oyun oynayıp oyunlarında başka klavyelerden daha yumuşak bir hisse sahip. Windows ve OS X’te eşit derecede iyi çalışan akıllı medya anahtarlarına sahip olan Logitech’in en yeni klavyesi sağlam bir ürün yelpazesine sahiptir. Garip işaretlerden, LCD ekranlardan ve yarışan “oyun odaklı” klavyeyle gelen garip parçalardan sıkıldıysanız, G810 sizin için olabilir.

6. SteelSeries Apex M500

Birçok mekanik klavye gürültülü ve hantaldır, oyunculara yönelik, hatalı, gösterişli taraf. SteelSeries Apex M500’de durum böyle değil. Logitech G810 gibi, Apex M500 de temiz tasarım ve çıplak esasa dayalı olarak gereksiz çan ve ıslıklardan kaçıyor. Medya anahtarları, makrolar ve diğer ekstralar yoksun olsa da, boş alan kalmayan kompakt bir tasarımdan yararlanır. E-Spor’a uyarlanmış, en az eğilimleri canlandırıcıdır ve tabii ki doğru monitör ve fare eşliğinde bir masaya oturmuş gibi görünüyor.

7. Division Zero X40

Temel olarak profesyonel dişli klavye markası için bilinen X40, Das Klavye’nin en yeni Division Zero oyun hattından kaynaklanmaktadır. Sessiz veya tıklanabilir dokunmatik tuşlar seçeneği ile Division Zero X40, Das’ın kendi özel Alpha-Zulu anahtarlarından yararlanmaktadır. Cherry MX Reds’e alışanlar için, bunlar ürkütücü bir şekilde tanıdık gelecektir. Diğer fonksiyonlar arasında beş programlanabilir makro tuşu, LED arka ışıklandırma, USB geçişi ve hatta bölgenizdeyken bu sinir bozucu Windows tuşunu devre dışı bırakmak için tasarlanmış bir oyun modu bulunmaktadır. Bunu gözardı edemeyeceğiniz bir anlaşma haline getiren X40, takas edilebilir alüminyum panelleri sayesinde, çevredeki en sağlam, en katı klavyelerden biridir.

8. Speedlink Ultor

Kumanda kabininize telsizsiz (TKL) bir klavye eklemek, size masada daha değerli fare alanı sağlayabilir. Speedlink’in Ultor, Cherry’nin daha popüler MX çeşitliliği yerine Kailh’nin Kırmızı Anahtarlarını kullanan kompakt bir TKL mekanik klavyedir. Anahtarları, oyunlarda hızlı, keskin çift vuruşlar yapmak için düzgün bir aksiyon idealine sahiptir. Ultor’un mavi ışıklı LED’leri ile metalik kırmızı şasi arasındaki kontrast herkese hitap etmez ancak oyun özelliklerine sahip ve örneğin Corsair’in K65’den daha ucuz olan bir TKL mech’i ararsanız, Ultor cazip bir alternatiftir.

9. G.Skill Ripjaws KM570

HyperX Alaşımlı FPS kadar kompakt olmasa da, en yeni mekanik klavye, göreceli oyun çevre birimleri gelen G.Skill, masanızın hepsini domuz etmeyecektir. RipJaws KM570, nefes kesici minimalist özellikleriyle N tuşuyla rollover (aynı anda birden fazla tuşa basılarak herhangi bir tuşa sadece hızlı makro kayıt yapılmasına izin veriyor) ve 45 saniyelik Cherry MX Red tuş vuruşlarını içeren sağlam bir temel özellik seti sunuyor. Gram çalıştırma gücü ve 2mm çalıştırma noktası, hepsi makul bir fiyata. Uygun doğası, tam RGB yerine kırmızı arka aydınlatma alacağınız anlamına gelir ve burada herhangi bir programlanabilir makro tuşu bulamazsınız. Bununla birlikte, bu maliyetle tam Cherry MX deneyimi için biz de bu slayta izin vermeye hazırız.

10. HyperX Alloy FPS

Masalarımıza daha fazla yer açan herhangi bir oyun klavyesi, alacağımız bir klavyedir. Klavye yerine bellek modülleri ile daha iyi bilinen Kingston, HyperX Alaşımlı FPS’de hoş kompakt bir kart yarattı. Yerden tasarruf sağlayan bir düzene sahip ve standart bir TKL klavyeden daha geniş olmayan tam boyutlu bir klavyedir ve ayrılmış bir rakam pad’inin olmasından faydalanırsınız. Hatta şık bir taşıma çantası ile gelir; bu da LAN turnuvalarına katılmak için bir sırt çantasına slinging için iki kat daha uygundur. Diğer özellikleri – etkileyici renkler için, kandaki kırmızı ışıklı led aydınlatmasından (tam RGB güzel olurdu), cep telefonlarını şarj etmek için geçişleri destekleyen ön takılı USB portuna, taranabilir 1,8m örgülü kabloya kadar. Alaşımlı FPS, 2.2mm’lik bir harekete geçirme mesafesine sahip Blues’lar ve kulaklarımıza keyifle tıklama sağlayan bir dizi Cherry MX geçiş seçeneği ile birlikte geliyor.