En İyi 2 Kişilik Android Oyunlar

En İyi 2 Kişilik Android Oyunlar

2 Kişilik Android Oyunlar

2 Kişilik Android Oyunlar

Restoranlarda yemek beklerken, uçak, otobüs, tren veya gemi kalkışını beklerken, hatta yolculuk sırasında can sıkıntımızı gidermek için elimizden pek düşürmediğimiz telefonlarımızdan oyunlar oynarız. İnternet dünyasının egemen olmaya başladığı günümüzde yerel olarak oynanan 2 kişilik oyunlar artık gözden düşer duruma geldi. Ama bazen yanınızda oturan kişiler ile oynamak istersiniz. Bu gibi durumlarda oynayabileceğiniz android oyunları derledik. Bazılarını ikiden fazla kişi ile de oynayabilirsniz.

1. 6 Takes

1. 6 Takes

6 Takes, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir kart oyunudur. Oyunun amacı kart almamaktır. Almanız gereken her kart, üzerinde bulunan her bullhead için puan verir. Oyunun sonunda en az bullhead olan oyuncu kazanan olur. Dört oyuncuya karşı yerel olarak oynayabilirsiniz.

6 Takes İndir

2. Battle Slimes

2. Battle Slimes

Battle Slimes eğlenceli bir yerel çok oyunculu oyundur. Arkadaşlarınız ve ailenizle rekabet ederken hızlı ve canlı sümüksü köpükleri kontrol edin. Renkli kabarcıklarla rakiplere vurarak veya bastırarak puan alın. Bu platform/nişancı oyunu basit tek tuş atlama kontrollerine sahiptir. Bilgisayara karşı veya eşleşmelerde en fazla dört arkadaş ile oynayabilirsiniz. İki farklı oyun modu ve dört farklı savaş alanı arasından seçim yapın.

Battle Slimes İndir

3. NBA Jam

3. NBA Jam

NBA Jam şimdiye kadar yapılmış en iyi basketbol oyunlarından biridir. Bu arcade tarzı basketbol oyununu arkadaşlarınıza karşı yerel olarak oynayabilirsiniz. Oyun, arkadaşlarınızın cihazlarına bağlanmak için WiFi veya Bluetooth kullanıyor. NBA Jam, tempolu, tonlarca eğlence barındıran bir oyundur.

NBA Jam İndir

4. Ticket to Ride

4. Ticket to Ride

Bu oyun Days of Wonder’ın en çok satan tren yolu uyarlamasıdır. Dört oyuncuya kadar oynamayı destekler. Ticket to Ride oyununun amacı, çeşitli tren vagonlarının kartlarını toplamak ve bunları dünyanın çeşitli ülkelerindeki şehirleri birbirine bağlayan demiryolu rotalarını talep etmek için kullanmaktır.

Ticket to Ride İndir

5. Funny Basketball

5. Funny Basketball

Eğer siz ve arkadaşlarınız basketbol seviyorsanız, bu oyunu bitirmek istemeyeceksiniz. Oyuncuların topu kapmalarını, zıplatmalarını ve topu çembere atmalarını kontrol edebilirsiniz. Funny Basketball, bir takımın kazanmasıyla sonuçlanan garip, karışık eğlenceli bir oyun.

Funny Basketball İndir

6. BADLAND

6. BADLAND

BADLAND epik bir yan kaydırma macera platformudur. BADLAND‘daki yerel çok oyunculu mod saf karmaşık bir eğlenceye sahiptir. Hedef, birçok engelde mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaktır, ancak arkadaşlarınızı sabote edip şansınızı artırabilirsiniz. Ayrıca bir işbirliği modu da vardır.

BADLAND İndir

7. 4 in a Row

7. 4 in a Row

Connect Four, iki oyuncu için klasik bir strateji oyunudur. Oyunun amacı, oyunun bu Android sürümünün adını aldığı, üst üste 4 disk almaktır. Oyun, 42 delikli dikey bir panelden oluşuyor. Oyuncular sırayla renkli diskleri üstten düşürürler. Hedef, disklerinizin üst üste dörtünü elde etmektir. Tik-tac-toe gibi düşünün, ancak yerçekimi tüm X ve O’ları dip seviyesine çeker. Kazanmak için hareketlerinizi stratejik olarak planlamanız gerekir. Çok eğlencelidir.

4 in a Row İndir

8. Worms 4

8. Worms 4

Bu klasik Worms 4 oyununda bir solucan grubunu kontrol edersiniz. Elinizin altında, rakibinizin solucan ekibini yenmek için kullanabileceğiniz uzun bir silah ve eylem listesi bulunmaktadır. Oyuncular geriye sadece bir takım kalana kadar birbirlerine saldırlar.

Worms 4 İndir

9. Dots and Boxes

9. Dots and Boxes

Başka süper basit ve klasik bir zaman öldürme oyunu Dots and Boxes. Bu oyun, ilkokul öğrencileri arasında popülerdir çünkü kağıt grafikleme için mükemmel bir kullanımdır. Dots and Boxes’ın bu sürümünde ızgara 49 noktadan oluşur. Oyuncular sırayla yatay veya dikey çizgilerle noktaları birbirine bağlarlar. Satırınız bir kutunun dördüncü yanıysa, renginizle doldurur ve bir oynama hakkı daha alırsınız. Çok kolay, eğlenceli bir oyundur.

Dots and Boxes İndir

10. Evil Apples

10. Evil Apples

Evil Apples, telefonunuzda insanlığa karşı Kartlar gibidir. Fikir kırmızı kartla en iyi giden beyaz bir kart almak. Çoğu zaman boşlukları doldurmaktır. Yargıç daha sonra sevdiklerini seçecek ve bu kişi bir puan kazanacaktır. Masanın etrafındaki arkadaşlarınızla veya dünya genelinde oynamak mümkündür.

Evil Apples İndir