En İyi 5 Canlı TV Uygulaması

En İyi 5 Canlı TV Uygulaması

En İyi Canlı TV Uygulamaları

En İyi Canlı TV Uygulamaları

Televizyon hayatımıza girdiğinde belki de en mükemmel buluştu. Görüntünün aktarılması muazzam bir şeydi. Siyah beyaz görüntüden renkliye geçiş tv dünyasında devrim derken; şimdi ise HD, Full HD, 4K vb. şeklinde hızla ilerlemekte. Ama bu muhteşemliğin dışında daha müthiş bir şeyle tanıştık; İnternet. Böylelikle televizyon gözlerden düşmeye başladı.

Tabi hemen hemen aradığımız her şeyi bulabildiğimiz internette, çok sevdiğimiz televizyonu da bulabiliyorduk. Canlı TV kanallarını izleyebileceğimiz bir çok ortam sunuluyordu. Televizyon izlemek için bir çok web sitesi ortaya çıkıyordu ve hala da bir çok web sitesi mevcut. Ama teknoloji bununla kalmadı. Akllı telefonlar ile birlikte artık televizyon cebimizdeydi.

Hemen telefonumuza bir canlı TV uygulması indirip televizyon izleme keyfimize erişebilir hale geldik. Peki ama hangi TV uygulaması? Bu popülerlik ile birlikte mağazada bir çok canlı TV uygulaması yayınlandı ve yayınlanmya devam ediyor. Hangi uygulama bizlere kaliteli, kesintisiz bir televizyon keyfi sunabilir? Bir uygulamada, kesintisiz canlı TV izleme özelliği artık en çok aranan özellik haline gelmiştir. Bizler de bu uygulamar arasında sizler için en iyilerini seçmeye çalıştık. En iyi canlı TV uygulamaları listemize bir göz atın.

1. Canlı Tv İzle
Bu Canlı TV İzle uygulaması ile 7 gün 24 saat kesintisiz ve ücretsiz olarak televizyon izleyebilirsiniz. 200’ün üzerinde TV kanalı bulunmaktadır. Uygulamada kanallar kategorize edilmiş haldedir ve kullanımı oldukça basittir. Uygulamayı hemen indirip kesintisiz televizyon izlemeye başlayabilirsiniz.

Canlı Tv İzle İndir

2. Canlitv.com Mobile
Bu uygulama canlıtv.com’un mobil uygulamasıdır. İnternet üzerinde en eski canlı tv izleme sitelerinden biridir. Bu tecrübesini de mobil uygulamaya taşımıştır. Uygulama da ayrıca televizyon izlemenin dışında radyo dinleme özelliği de vardır. Uygulamanın arayüzü de gayet anlaşılırdır.

3. Mobil Canlı TV
Canlı TV izlemek için kullanabileceğiniz bir mobil uygulamadır. Bu uygulamada izlemek istediğiniz programları hatırlatıcısıyla size önceden hatırlatıp seçtiğiniz programları kategorize ederek size sunar. Bu yönüyle farklılaşmayı başarsa da biraz karmaşık bir yapsı vardır.

4. Canlı Mobil TV
Telefonunuza indirebilecceğiniz bir başka canlı TV izleme uygulaması. Bu uygulamada Ulusal kanllar, haber kanalları, belgesel kanaları gibi içerikler kategorize edildiği için tercih edilebilir. Ama biraz karmaşık bir kullanımı var.

5. Mobil Türk Canlı TV
Bu canlı TV uygulaması gayet kullanışlıdır. Ama biraz yüksek bir boyuta sahiptir. Bunu problem etmeyenler için tavsiye edilebilir. Diğerlerinden farklı olarak, farklı izleme alternatifleri sunar. Ayrıca reklam süreleri de sınırlıdır.