En İyi Android Uygulamaları – Ocak

En İyi Android Uygulamaları – Ocak

En İyi Android Uygulamaları

En İyi Android Uygulamaları

Bir ay içinde bir sürü uygulama yayımlanabilir. Hepsini takip etmek bazen imkansız hale gelebilir. Geçen ay yayınlanan en iyi uygulamaları bulmanıza yardımcı olması için bu listeyi hazırladık. Listemizde son bir aydaki en iyi uygulamaları bulacaksınız. İnceleyin ve gözden kaçırdığınız uygulamaları görün. İşte geçen ay ki en iyi uygulamalar listemiz.

1. AR Stickers

1. AR Stickers

Google, AR Sticker‘ları Ekim ürün etkinliği sırasında Pixel 2 ve Pixel 2 XL’de sunulan eğlenceli yeni özelliklerden biri olarak gösterdi. Sonunda kameraya geldiler. Yapmanız gereken tek şey, menüyü hızlıca kaydırıp, AR çıkartmaları seçmek ve öğeleri gerçek dünyaya bırakmaktır.

AR Stickers İndir

2. Grammarly Keyboard

2. Grammarly Keyboard

Grammarly, daha gelişmiş yazım denetimi ve dilbilgisi düzeltmesi ekleyen popüler bir web uzantısıdır. Android için aynı özelliklerin çoğunu telefonunuza getiren bir klavyesi vardır. Metin mesajları ve e-postalardaki dilbilgisi hatalarını yakalamak harika bir şey.

Grammarly Keyboard İndir

3. LEGO TV

3. LEGO TV

Siz veya çocuğunuz LEGO ürünlerinin büyük bir hayranıysanız, bu uygulamaya ihtiyacınız vardır. LEGO TV, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı modda LEGO filmleri izlemenizi sağlar. En sevdiğiniz LEGO filmlerini cihazınıza indirebilir ve istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

LEGO TV İndir

4. Linkfy

 4. Linkfy

Linkfy; bağlantıları kaydetmek, kopyalamak ve paylaşmak için kullanılan bir uygulamadır. Telefonunuzdaki her bağlantı bir yerde olabilir. Uygulamayı kurmanız yeterlidir.

Linkfy İndir

5. Now Playing History

5. Now Playing History

Pixel 2 telefonlarının yeni özelliklerinden birine “Şimdi Yürütülüyor” deniyor. Bu özellik, telefonunuzun arka planda müzik dinlemesine, kilit ekranındaki ve bildirimlerde şarkı bilgilerini görüntülemesine olanak tanır. Fakat bunun geçmişini göremezsiniz. Now Play History bunu yapar.

Now Playing History İndir

6. Outings

6. Outings

Outings, seyahat bloglarından ve diğer yerlerden güzel yerler hakkında seyahat hikayelerini aramak için kullanılan bir Microsoft uygulaması. Açık ara maceralar, tarihi yerler, şehir yaşamı, çocuk dostu etkinlikler, güzel manzaralar veya gizli mücevherlerle ilgilenmek istediğiniz herneyse.

Outings İndir

7. PK Fitness

 7. PK Fitness

PK Fitness, efor bazlı bir etkinlik izleyici uygulamasıdır. Fitness hedefleriniz doğrultusunda ayakta kalmanıza yardımcı olan basit, kullanımı kolay bir egzersiz günlüğü ve sosyal ağ uygulaması. Kendi fitness yolculuğunuzu izlemek, meydan okumalara katılmak ve benzer ilgi alanlarına sahip diğer insanlarla bağlantı kurmak için PK Fitness’i kullanın.

PK Fitness İndir

8. Selfissimo!

8. Selfissimo!

Selfissimo! her poz verdiğinizde fotoğrafları otomatik olarak yakalamak için Google’un deneysel araştırma teknolojisini kullanıyor ve sizi en iyi özünüzle yakalamaya teşvik ediyor. Selfissimo! her hareket etmeyi bıraktığınızda bir fotoğrafı yakalar. Yeniden tetiklemek için pozları değiştirin veya telefonu biraz hareket ettirin.

Selfissimo! İndir

9. Storyboard

9. Storyboard

Storyboard, videolarınızı çizgi romana dönüştürür. Cihazınız üzerinde tamamen çalışan bir Google deneysel araştırma teknolojisi kullanarak video karelerini seçer, yerleştirir ve stilize eder.

Storyboard İndir

10. The Walk: Fitness Game

10. The Walk: Fitness Game

The Walk, günlük yürüyüşlerinizi oyuna dönüştüren bir fitness uygulamasıdır. Inverness istasyonunda bir bomba patlar ve dünyayı kurtarabilecek bir paket verilir. Hayatta kalabilmek için İngiltere uzunluğunda yürümeniz gerekir. Yürüyüş yapmayı, meydan okuma ve bir maceraya dönüştürmenin yolu.

The Walk: Fitness Game İndir

11. Underburn

11. Underburn

Underburn, ekranınızda gösterilenlere dayalı olarak ekran parlaklığını dinamik olarak ayarlayan bir uygulamadır. Dolayısıyla, parlak beyaz bir uygulamayı açarsanız, otomatik olarak ekran parlaklığını düşürecektir ve tam tersi olacaktır. Geceleri bir uygulamayı açtığınızda gözlerinizin yorulması konusunda hiçbir zaman endişelenmeyin.

Underburn İndir