En İyi Android Uygulamaları – Şubat

En İyi Android Uygulamaları – Şubat

En İyi Uygulamalar

En İyi Uygulamalar

Bir ay içinde mağazada bir sürü uygulama yayımlanır. Hepsini takip etmek imkansız hale gelebilir. Geçen ay yayınlanan en iyi uygulamaları bulmanıza yardımcı olması için bu listeyi hazırladık. Listede son bir aydaki en iyi uygulamaları bulacaksınız. En iyi android uygulamaları listemiz.

1. 24GO

1. 24GO

İşe gitmek için zaman veya motivasyon bulmak zor. 24GO, spor salonunuzda, evde ya da istediğiniz yerde yapmanız için mükemmel bir şey sağlayarak fitness hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur.

24GO İndir

2. Backing Track Play Music

2. Backing Track Play Music

Backing Tracks Play Music, müzik aletinizle birlikte kullanılmak üzere binlerce Backing Tracks içeren bir Müzik Çalar. Gitar, bas, davul ve şarkıcılar için evde eğlenmenize, arkadaşlarınızla çamanıza ve hatta şovlara gitmeniz için müzik eşliğinde seçenekler sunar.

Backing Track Play Music İndir

3. Calendar Counter

3. Calendar Counter

Calendar Counter telefonunuzdaki takvimleri analiz eder ve farklı etkinliklerde ne kadar zaman harcadığınızı gösterir. Uygulama, etkinlik adlarınız, açıklamalarınız ve konumlarınızdaki anahtar kelimeleri kontrol eder ve en popüler kelimelerin etiketlerini otomatik olarak oluşturur.

Calendar Counter İndir

4. Empty Folder Cleaner

4. Empty Folder Cleaner

Bazı uygulamalar Android dosya sisteminde bir grup klasör oluşturur. Uygulamayı kaldırırsanız, klasörler kalır ve alan kaplar. Bu uygulama, cihazınızdaki boş klasörlerin ve alt klasörlerin tümünü silmenize yardımcı olacaktır. Belirli bir klasör içindeki boş klasörlerin ve alt klasörlerin tümünü de silebilirsiniz.

Empty Folder Cleaner İndir

5. Feedster

5. Feedster

Feedster ile yayınları, kanalları, alt yayıncıları, toplulukları kolayca düzenleyebilir ve en son eğilimlerle çalışabilir, blogları okuyabilir, yeni konular öğrenebilirsiniz. Tüm içerik, temiz ve okunması kolay bir biçimde size tek bir yerde gelir. Zamanınızı olabildiğince üretken olarak kullanın. Gereksiz eylemleri artık yapmanıza gerek yok.

Feedster İndir

6. Gudak Cam

6. Gudak Cam

Gudak Cam, tek kullanımlık bir kamerayı kullanmak nasıl bir şey olduğunu simüle ediyor. Bir film rulosu için 24 çekim, filmin son çekimini tamamladıktan sonra, filmi yeniden yüklemek için bir saat beklemelisiniz. Ruloyu bitirdiğinizde, geliştirme işlemlerinin fotoğrafları görebilmesi için 3 gün beklemeniz gerekir.

Gudak Cam İndir

7. Liquify Walls

7. Liquify Walls

Başlangıçta AMOLED ekranları ile baştan tasarlanan her duvar kağıdı, elle yapılmış ve orijinal olarak Pixel 2, Galaxy cihazları, LG V30 ve diğerleri gibi AMOLED cihazlarında inanılmaz görünüyorlardı. Diğer cihazlarda da kullanılabilir, ama AMOLED ekranlarında daha iyi görünürler.

Liquify Walls İndir

8. ManFIT

8. ManFIT

ManFIT, evde egzersiz yapmak isteyen erkekler veya kadınlar için bir ücretsiz fitness uygulamasıdır. Hiçbir spor aleti gerektirmez, ancak kilo verme ve vücut geliştirme için çok çeşitli kurslar sağlar. Yağ kaybetmek ve şekil almak için her gün ev egzersizleri yapın.

ManFIT İndir

9. ProtonVPN

9. ProtonVPN

ProtonVPN, IP adresinizi gizleyerek gizliliğinizi koruyan, web’e güvenli bir şekilde (hatta genel WiFi’de) göz atmanızı sağlayan ve engellenen / sansürlenen web sitelerini ziyaret etmenizi sağlayan ücretsiz bir VPN hizmetidir. Gizliliğe sahip reklamları, kötü amaçlı yazılımları, bant genişliği sınırlarını gizleyen bir özelliği yoktur ve gizlice kullanıcı verilerini satmaz.

ProtonVPN İndir

10. Telegram X

10. Telegram X

Telegram X, daha hızlı, kaygan animasyonlar ve deneysel özelliklere sahip TDLib tabanlı alternatif bir Telegram istemcisidir. Basit, hızlı ve kullanımı kolaydır.

Telegram X İndir